Lična higijena

,,One male stvari koje nam pomažu da se osećamo dobro i budemo uspešni”. Tako bismo opisali naš program koji donosi prvoklasne nemačke proizvode za održavanje lične higijene.

Pamučna vata BENU robne marke je mekana i praktična, dobro upijajuća. Napravljena je  od 100 % čistog pamuka i izbeljena kiseonikom. Idealna je za sve tipove kože. Vata ima zaista raznovrsnu primenu: od upotrebe u zdravstvu, do široke potrošnje. Upotrebljava se pri skidanju šminke, pri saniranju povreda i u nezi  rana, finom čišćenju svih površina… Ima svakodnevnu kozmetičku primenu u nezi kože lica i tela.

Naši mekani i nežni tupferi sačinjeni su od 100 % čistog pamuka. Idealni za svakodnevnu negu, namenjeni su pre svega uklanjanju šminke i ostalih nečistoća sa kože lica i vrata, kao i za uklanjanje laka sa noktiju.

Štapići za uši, kao i ostali BENU proizvodi, najvišeg su kvaliteta. Vrhovi su obloženi čistim pamukom (100 % pamuk).  Imali smo na umu koliko je važno da se možete osloniti na kvalitetne proizvode za održavanje higijene, i vođeni vašim potrebama napravili smo mekane štapiće za uši koji su i higijenski ispitani, kako bi vam pružili negu i sigurnost.

Veoma je bitno da pribor za ulepšavanje bude od najboljeg materijala. Zato je među BENU proizvodima i pinceta. BENU pinceta je poniklovana, nemačkog, Solingen kvaliteta. Njome se precizno i bezbedno uklanja svaka dlačica. Zahvaljujući preciznim, kosim, izbrušenim krajevima ova pinceta uklanja dlačice čak i sa nepristupačnih mesta, a dodatni jastučići garantuju ugodno i lako rukovanje. 

Kako biste se izborili sa suvim i ispucalim usnama, ali i bili sigurni da usnama svakodnevno pružate neophodnu negu i hidrataciju, tu je Balzam za usne sensitive. Sadrži ulje slatkog badema, ricinusovo ulje i ulje avokada, koji su poznati po svojim blagotvornom, emolijentnom efektu na kožu.  Balzam za usne sensitive štiti usne, neguje ih i čini mekim i nežnim.

Istaknuti proizvodi u vezi sa temom