Mame i bebe

Majka i dete čine jedinstven tim, pa smo se potrudili da majkama omogućimo što udobnije prve mesece dojenja, negovanje i čišćenje kože odabranim BENU proizvodima. Oni su najvišeg kvaliteta, praktični i pouzdani, i njima možete lako da se pobrinete za sebe i bebu. Mi imamo jedan cilj: zadovoljna mama i zadovoljna beba!

Baby vlažne maramice idealne su za svakodnevno čišćenje i negu posebno osetljive kože beba. Sadrže blagi losion na bazi pantenola, koji umiruje kožu i pomaže u održavanju njenog prirodnog balansa. Namenjene su za delikatna područja pod pelenama i izrađene od ekstra mekanih materijala, bez parfema. Takođe, vlažne maramice su neophodne i kada se nađete napolju, u šetnji, igraonici, na putovanju, jer redovna higijena predstavlja najbolju prevenciju bolesti, kako kod dece tako i kod odraslih.

Baby štapići za uši sa graničnikom, nežni i blagi, 100 % od čistog pamuka, izbeljeni kiseonikom, idealni su za svakodnevnu negu beba, sa graničnikom koji štiti nos i uši beba. Upotrebom kvalitetnih i mekanih štapića za uši sa graničnikom, smanjuje se mogućnost povrede prilikom održavanja higijene beba. Ono što roditelji treba da znaju je da štapiće za uši ne treba stavljati u ušni kanal, i da se čišćenje ušiju vrši nežnim i laganim pokretima.

Ulošci za dojilje su neophodni u periodu dojenja. Ulošci za dojilje BENU robne marke su jednokratni, imaju visoku moć upijanja i na taj način štite odeću od mleka koje curi. Uložak je savršeno oblikovan za dojku zahvaljujući konturi za bradavicu, a zahvaljujući apsorbujućim celuloznim materijalima omogućava brzo i pouzdano upijanje mleka. Ovi jastučići omogućavaju da koža diše i veoma su udobni za nošenje. Lepljive trake omogućavaju da jastučići ne klize i omogućavaju nesmetano kretanje.

Važno je da makazice budu bezbedne za bebine nokte, kako bi se na minimum smanjio rizik od povređivanja. Makazice za bebe BENU robne marke su kvalitetne, zaobljene makazice sa dvostruko zakrivljenim i zaoštrenim ivicama čime se omogućava nežno, ravnomerno i bezbedno sečenje bebinih noktiju. Dodatno, mogu se ručno podesiti pomoću zavrtnja za podešavanje.

Istaknuti proizvodi u vezi sa temom