Nega ruku i stopala

Lepo je imati negovane ruke i stopala. Pravilna nega BENU proizvodima, koja iziskuje sasvim malo vremena i truda omogućiće vam da se osećate lepo i uredno. Higijenu, tretiranje noktiju i njihovo pravilno oblikovanje obavljaćete lako i precizno. Za kvalitet i postojanost materijala pobrinuo se BENU, na vama je samo da uživate u rezultatima malih rituala i pustite da dodir govori za sebe.

Grickalica za nokte na nogama BENU robne marke je kvalitetna hromirana grickalica koja obezbeđuje optimalnu negu noktiju, zahvaljujući precizno izvedenim oštricama. Jednostavna je za upotrebu, a osim sečenja, možete njome i turpijati nokte. Redovnim korišćenjem ovog praktičnog proizvoda, možete sprečiti urastanje noktiju, i oblikovati nokte lepo i lako. Za sečenje noktiju treba otklopiti ručicu i okrenuti je je za 180 stepeni dok je ne dovedete u položaj za sečenje. Predstavlja nezaobilazni deo seta za negu koji uvek moramo imati sa sobom!

Nokti na rukama uvek treba da su uredno i lepo oblikovani. Da bi nam ruke bile lepe i negovane, tu je kvalitetna hromirana grickalica za nokte na rukama koja ima precizno izvedene oštrice koje veoma dugo ostaju oštre. Istovremeno može služiti i kao turpija. Za sečenje noktiju treba otklopiti ručicu i okrenuti je za 180 stepeni dok je ne dovedete u položaj za sečenje.

Još jedan deo proizvoda BENU robne marke predstavljaju makazice za nokte – kvalitetne poniklovane makazice sa dvostruko zakrivljenim i zaoštrenim ivicama obezbeđuju fino i ravnomerno sečenje. One su sigurne i čvrste, dugotrajne i posebno odgovaraju oblikovanju noktiju, kao i uklanjanju zanoktica. Mogu se ručno podesiti pomoću zavrtnja za podešavanje. Spadaju u lični pribor koji uvek treba imati u neseseru.

Safirna turpija je još jedan mali i efikasni prijatelj ženskih noktiju. Safirna turpija je Zolingen kvaliteta, prekrivena česticama od safira. Vremenom ne gubi abrazivnost, a može se koristiti za ulepšavanje i prirodnih i veštačkih noktiju. Ova turpija napravljena je od kaljenog čelika, sa dve veličine zrna (gruba i fina zrna). To omogućava grublje i finije turpijanje, pružajući lako i precizno oblikovanje noktiju po vašoj želji. Kako god da želite da oblikujete vaše nokte, bili oni dugi ili sasvim podrezani, uz ovu turpiju lepota vaših noktiju je zagarantovana.

Koža na petama može biti izuzetno gruba i ispucala, pa zahteva posebnu negu, kako bi stopala izgledala lepo. Dvostrano rende za pete je nezaobilazno u nezi stopala – ima grubo i fino rende za temeljno uklanjanje žuljeva i grube kože sa stopala. Ergonomski oblikovana drška koja se ne kliza pogodna je za jednostavnu primenu čak i na teško dostupnim mestima. Rende od nerđajućeg čelika veoma lako se čisti četkom za nokte pod mlazom vode.

Kamen-sunđer za pete čisti i održava kožu ruku i nogu, lako otklanjajući zadebljalu i suvu kožu. Zadebljanja na koži koja nastaju usled pritiska i trenja, nošenja neodgovarajuće obuće, prekomerne težine, infekcije gljivicama i drugih faktora, treba redovno otklanjati kako bi koža bila zdrava, nežna i lepa. U kombinaciji sa vodom (sa ili bez sapuna), kamen-sunđer za pete postaje višenamenski proizvod, jer uklanja čak i prljavštinu od nikotina, mastila, ulja, ili boja sa kože.

Zbog stalnog opterećenja i trenja koje trpe, pete treba redovno održavati. Zadebljanja stvaraju estetski problem, posebno kod nošenja otvorene obuće, ali mogu dovesti i do osećaja nelagode i bola. Da biste mogli lako da otklonite zadebljali, suvi površinski sloj kože sa peta, tu je turpija za pete obostrana. Poseduje dve površine, grubu i finu turpiju za otklanjanje tvrde i neravne kože i zadebljanja na stopalima. Ergonomski oblikovana drška koja se ne kliza pogodna je za jednostavnu primenu čak i na teško dostupnim mestima. Obe površine turpije su vodootporne i veoma lako se čiste četkom za nokte pod mlazom vode.

Istaknuti proizvodi u vezi sa temom