NUXE

ČAROBAN SPOJ PRIRODE I GLAMURA

Priča o ikoni kozmetičke industrije, strasti i prirodi, ocu i kćeri.

Kada je 1989. godine preuzela NUXE, tada malu laboratoriju iz Pariza za istraživanje i razvoj, ćerka farmaceuta i naučnika nasledila je svega jednu beležnicu rukom ispisanih formula. Još u ranom detinjstvu otac je uverio da je upravo svet biljaka izvor najznačajnijih terapeutskih otkrića.

Godine 1991. NUXE debituje na tržištu kao čaroban brend u apotekama i to upravo zahvaljujući svom prvom proizvodu – Huile Prodigieuse® Čarobnom suvom ulju koje uskoro postaje kultni proizvod brenda.

Prema rečima Alize Žabe – osnivača NUXE grupe, ovo legendarno suvo ulje nastalo je u ključnom trenutku njenog života, u iščekivanju rođenja prvog sina. Rastrzana između mnogih obaveza, često je između dva sastanka u kancelariju nosila kolevku kako bi se i tokom dana brinula za svoje odojče.

Kao mlada majka i mlada preduzetnica, osmislila je Huile Prodigieuse® (franc. Prodigieux – čaroban) upravo iz potrebe za jednim jedinstvenim, višenamenskim proizvodom, namenjenom svim ženama novog doba, koje su poput nje tražile jednostavan i delotvoran proizvod za negu, ali sa sasvim novom, jedinstvenom strukturom i neodoljivim mirisom.

INSTINCTIVE BEAUTY

NUXE ima svoju vlastitu priču. Rođena iz težnje, vođena intuicijom. Temeljna potreba koju njegova kreatorka temeljno prati i neguje. Aliza Žabe razvila je NUXE proizvode verujući u sebe, dopuštajući čulima da je vode i sledeći svoj prirodan instinkt.

NUXE je oslobađajuća lepota, bez konformizma i klišea. Brend koji povezuje žene s njihovom unutarašnjom prirodom, kako bi mogle izraziti svoju vlastitu lepotu.

Jedinstven brend NUXE je oduvek tražio inspiraciju u samom srcu prirode, a tajna njegovog uspeha krije se u velikoj posvećenosti inovacijama.

Danas je NUXE, zahvaljujući upravo svojim senzualnim, topivim teksturama koje se savršeno stapaju sa kožom, kao i prepoznatljivim, očaravajućim mirisima, najveći brend prirodne kozmetike u Francuskoj i br. 1 anti-age nega u francuskim apotekama*.

Upravo „Instinctive beauty“ je filozofija najvećeg brenda prirodne kozmetike u francuskim apotekama - NUXE.

OD UŽITKA DO ANTI-AGE NEGE

Laboratorija NUXE je u svoje linije utkala visokokvalitetne prirodne sastojke koji, uz zavodljive mirise i savršeno mazive teksture, čine celokupnu negu svake žene.

NUXE nežni, životni roman započinje Prodigieux® negom, inspirisanom kultnim Huile Prodigieuse® Čarobnim suvim uljem. Ovaj nežan trenutak svaka žena brižljivo čuva samo za sebe. Prodigieux® je ljubav na prvi miris i dodir, koktel emocija koji za jednu istinsku damu živi zauvek. Čarobno suvo ulje, sa ili bez zlatnih čestica, ženu pretvara u heroinu koja uz dašak Prodigieux® Čarobnog parfema zavodi sve oko sebe.

NUXE prirodna nega iz srca Pariza, nudi jednoj ženi sve što joj je potrebno - hidrataciju koja je potrebna svim tipovima kože, liniju za 48-časovnu hidrataciju i efekat protiv zagađenja (Crème Fraîche® de Beauté) koja ujedno štiti kožu od prevremenog starenja.

A kako svaka žena nakon dvadesete godine treba u svojoj dnevnoj rutini da poseduje liniju za negu kože, NUXE laboratorija nosi sa sobom pregršt priča koje svojim vrhunskim inovacijama i tehnologijama, u spoju sa prirodom, čine da NUXE bude br. 1 nega svake dame. A kada se tome doda dašak glamura i mirisnih nota, nastaje potpuna anti-age fantazija.

Priroda, u spoju sa senzualnošću i njenim delovanjima, napisala je priču o izuzetnim postignućima. Zapravo, NUXE je br.1 u svetu u mnogim segmentima. NUXE laboratorija je otkrila kako delovati protiv glikacije, procesa povezivanja šećera sa proteinima u koži, ali i na deglikaciju kolagena, elastina i vimentina, glavnih proteina u koži (Merveillance® expert).

Poslednje anti-age otkriće iz NUXE laboratorije je koncipirano na potpunoj inovaciji u svetu kozmetike – bi-floralna ćelija šafrana i bugenvilije, koja podstiče kožu da ponovo povrati gustinu, čvrstoću i mladalački sjaj, te stimuliše kožu da sama radi na tome (Nuxuriance® Ultra).

5 čarobnih razloga da se zaljubite u NUXE

1. Čista priroda

Visok procenat prirodnih sastojaka u bočicama NUXE proizvoda (od 80 do čak 99%), najbolji su izbor za zdravlje i lepotu vaše kože.

2. Dokazana delotvornost

Dugogodišnji napor i ulaganja u istraživanje i razvoj proizvoda, do danas su okitili ovu marku sa čak 45 ekskluzivnih NUXE patenata i time dokazali istinsku delotvornost prirode u borbi protiv starenja kože.

3. Čarolija senzualnosti i glamura

Senzualne, topive teksture koje se savršeno stapaju sa kožom, kao i prepoznatljivi, očaravajući mirisi zbog kojih je NUXE postigao kultni status u Francuskoj i svetu, izazivaju divljenje i vernost mnogih žena.

4. Magična imena

Očaravajuća imena NUXE proizvoda, jezikom čarolije i nežnosti pričaju najlepše priče o prirodi i lepoti.

5. Najbolji odnos cene i kvaliteta

Visoki procenat čistih prirodnih sastojaka, preko 45 ekskluzivnih NUXE patenata, kao i neodoljivo iskustvo senzualnih tekstura i mirisa, čine NUXE najboljim odnosom cene i kvaliteta na tržištu i savršenim izborom za sve moderne žene koje žele da očuvaju zdravlje, mladost i lepotu svoje kože.

Pozivamo vas da NUXE „Instinctive beauty“ upoznate na web stranici (www.NUXE.rs).