Posao i karijera

ZU Apoteka BENU je deo renomirane multinacionalne kompanije u oblasti farmaceutskog poslovanja. Za nas, ključ uspeha predstavljaju naši zaposleni, njihova znanja, sposobnosti i kreativnost. Pružamo zaposlenima optimalne uslove za rad i mogućnosti za njihov razvoj. Unapređenje znanja zaposlenih i usavršavanje njihovih veština i kompetencija, upravljanje radnom uspešnošću i razvoj karijere, osnovne su smernice strategije upravljanja ljudskim resursima u ZU Apoteka BENU.

ZU Apoteka BENU je zainteresovana za saradnju s univerzitetima, studentskim organizacijama i studentima, posebno završnih godina studija, kao i postdiplomcima kojima pruža priliku da svoja znanja i nove ideje unaprede kroz stručnu praksu i u svakodnevnom poslovanju.

Ukoliko svoju stručnu praksu ili staž želite da obavite kod nas, biće nam zadovoljstvo da učestvujemo u kreiranju Vašeg budućeg profesionalnog poziva.

Iz tog razoga, pozivamo Vas da ukoliko želite da svoju karijeru gradite kao deo našeg tima, popunite obrazac Prijave za stažiranje uz obaveznu naznaku lokacije za koju se prijavljujete.

Lični podaci

 

 

Više o zaštiti podataka o ličnosti
Oblast
Obrazovanje