SIĐI DO REKE

BENU Apoteka Galerija

Apoteka „Galerija“ je mesto koje treba dodati na listu zdravstvenih rutina. BENU priča je deo života Beograda, a ova apoteka još jedno važno mesto susreta.

Prednosti velikog i otvorenog prostora na preko 300 m2 uvek su od značaja, a posebno u pandemijskim uslovima kada broj kvadrata prostora postaje važan faktor za ulazak. Posebno smo se bavili lepotom enterijera i ugodnošću koju kupovina na ovoj lokaciji pruža.

Šetnja Savskim kejom može biti još korisnija. U BENU Apoteci gde veliki brendovi imaju sjajne cene – Eucerin, Bioderma, Uriage, La Roche-Posay su samo neki od njih. Na policama BENU Apoteke  ekskluzivno se smestio  i italijanski brand L'Erbolario negujući lepotu koja ne šteti životnoj sredini.

Veliki izbor minerala i vitamina kao i ostali suplementi tu su da podrže zdravlje, asortiman zdrave hrane odabrala je Ana Petrović, poznati beogradski farmaceut-nutricionista.

Posebno mesto dobio je i naš brend LIVSANE, koji ima širok asortiman proizvoda po povoljnim cenama i odličnog je kvaliteta.

PREGLEDI NA RASPOLAGANJU

Kad ste već tu – zakažite konsultaciju sa našim farmaceutom u vezi sa programom pregleda kože, vitaminsko-mineralnog statusa ili za pomoć u odvikavanju od pušenja.

BEAUTY LAUNGE

Nega nikada nije bila dostupnija. Isprobajte veliki izbor preparata za negu i lepotu na svom licu i na licu mesta!

Za sve što vam je potrebno naši stručni farmaceuti su tu od 10h do 22h svakog dana da vas sa osmehom dočekaju i rado vas posavetuju.

BENU Apoteka TC Galerija, Sava Avenue, nivo 0.

Čekamo vas!