Besplatna dostava za sve porudžbine
Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Immuno sirup 200 ml

Dodaj u omiljene proizvode.

Cena za online kupovinu/rezervaciju

904,00 RSD

Potražite proizvod istog brenda Potražite drugi proizvod iz iste kategorije

Immuno sirup 200 ml

Opis proizvoda

Immuno sirup se preporučuje kod dece i tinejdžera za jačanje imuniteta i povećanje otpornosti organizma. Veoma efikasnim se pokazao u toku akutnih, hroničnih i čestih virusnih i baterijskih infekcija, atopijskog dermatitis, rinitisa, astme, ekcema, herpes infekcija, epidemije gripa (u svim stanjima oslabljenog imuniteta).

Doziranje i način primene

Pre upotrebe, potrebno je sirup promućkati zbog mogućnosti stvaranja taloga. Preparat je najbolje koristiti pre obroka, može se staviti u čašu vode, soka ili čaja. Proizvod može da se upotrebljava kontinuirano tri meseca, dva do tri puta godišnje. Doziranje u zavisnosti od uzrasta: Deca od 1 do 3 godine: 10 ml dnevno uz preporuku lekara. Deca od 3 do 10 godine: 15 ml dnevno. Deca starija od 10 godine: dva puta dnevno po 20 ml. Od trenutka otvaranja bočice, sirup treba iskoristiti u roku od 30 dana.

Sastav

Organski vezan helirani cink (cink-glukonat), organski helirani bakar (bakar-glukonat), prirodni vitamin C u kompleksu sa bioflavonoidima šipurka, vitamin E, vitamin B6, ekstrakt korena astragalusa, ekstrakt korena sibirskog žen-šena.

Dodatne informacije

Proizvođač: Pharmalife
Brend: Pharmalife
Karakteristike: Immuno sirup je važan za jačanje imuniteta kod dece već od prve godine života. Preporuka je da se daje deci koja su sklona čestim respiratornim infekcijama (virusnim, bakterijskim), pre i posle operacije krajnika.
Osobine artikla: Jedinstvenog prirodnog sastava

Recenzije Immuno sirup 200 ml

Budite prvi koji će napisati recenziju/komentar za ovaj proizvod.

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular