Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

ISPORUKA I PLAĆANJE

ISPORUKA

Planirano vreme isporuke od trenutka kreiranja porudžbine je 1-5 radnih dana, ne računajući vikend, na teritoriji Republike Srbije, putem kurirske službe City Express. Isporuka se ne vrši tokom državnih praznika koji su definisani kao neradni dani, kao ni na adrese u inostranstvu.

Dostavu/isporuku za porudžbine do 3000 dinara plaća kupac i ona iznosi 279 dinara ukoliko je kupac platio karticom, odnosno 309 dinara ukoliko kupac plaća pouzećem. Naplata otkupnih iznosa vrši se po ceni od 30 dinara u slučaju plaćanja dostave pouzećem i odatle razlika u ceni u odnosu na plaćanje karticom. Cena dostave/isporuke je do 309 dinara za pakete do 5 kg, za pakete mase preko 5 kg svaki dodatni kilogram se naplaćuje 28,13 dinara po kilogramu.

Za sve porudžbine preko 3000 dinara isporuka je besplatna.

Nudimo i mogućnost preuzimanja pošiljki na Parcel Shop-ovima, ukoliko ne želite isporuku na kućnu adresu ili Vam vreme u kojem se isporuka vrši ne odgovara. Cena dostave/isporuke je ista kao i prilikom dostave na kućnu adresu. Mesta na kojima možete preuzeti pošiljku putem Parcel Shop opcije možete pogledati ovde.

Za više informacija, molimo Vas da nas kontaktirate putem besplatnog poziva na broj 0800 111113 ili putem e-mail-a na online@benu.rs.

PLAĆANJE

U mogućnosti ste da odaberete: 

1. Plaćanje pouzećem gotovinski, u trenutku isporuke

Ukoliko ste se odlučili za plaćanje pouzećem prilikom poslednjeg koraka pre potvrde kupovine, u obavezi ste da paket koji Vam bude dostavljen na adresu platite kuriru na licu mesta. Imajte u vidu da kurir možda neće imati sitnog novca da Vam vrati kusur, te se potrudite da imate tačnu sumu za plaćanje koja je navedena u potvrdi porudžbine koji ste dobili.

2. Plaćanje platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu

Ukoliko ste se odlučili za plaćanje Vašom platnom karticom (Dina, Visa, Master i Maestro) online, prilikom poslednjeg koraka pre potvrde kupovine, sistem će Vas preusmeriti na sigurnosni link OTP banke Srbija AD gde unosite podatke o svojoj platnoj kartici. Ukupna suma i broj pošiljke su automatski uneti i ne mogu se menjati.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose u zaštićenoj (kriptovanoj) formi. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje prihvatilac platnih kartica, OTP banke Srbija AD, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

AU BENU je zabranjeno prodavanje, naručivanje, obezbeđivanje illi razmena podataka potrošača ili informacija o platnoj kartici u bilo kojoj formi trećoj strani, sem ako to nije Banka ili nadležni državni organi. Lični i adresni podaci potrošača koji se predočavaju AU BENU prilikom procesa kupovine smatraju se poslovnom tajnom.

3. Plaćanje u apoteci (gotovinski ili karticom), pri preuzimanju porudžbine kreirane online

Ovakav vid plaćanja moguć je samo ako je pri poručivanju proizvoda odabrana opcija Preuzmi i plati u apoteci.

 

 

Kontakt formular