Besplatna dostava za sve porudžbine
Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

PODRŽIMO ZAJEDNO - LIVSANE I BUDI HUMAN

Posvećeni zdravoj budućnosti!

PHOENIX grupa Srbija (koju čine: PHOENIX Pharma d.o.o., Apotekarska ustanova BENU, Evropa Lek Pharma d.o.o. i INO-Pharm d.o.o.) svakodnevno sprovodi svoju misiju – brigu o zdravlju ljudi u Srbiji. Deo te misije čini i pažnja koju poklanjamo društvenoj zajednici kroz brojne aktivnosti i inicijative. U tom domenu, naše strateško opredeljenje jeste podrška najranjivijim ciljnim grupama i onima kojima je  medicinska pomoć najhitnije potrebna. Zato podršku pružamo kroz saradnju sa udruženjima i drugim organizacijama koje za cilj imaju podršku u lečenju najtežih bolesti, skupih terapeutskih potreba i najhitnijih potreba koje direktno utiču na ishod bolesti. Prioritetno smo opredeljeni podršci potrebama kod dece i omladine.

U tom cilju kreirali smo inicijativu pod nazivom „Podržimo zajedno“. Nosioci inicijative su kompanija PHOENIX Pharma d.o.o. i Apotekarska ustanova BENU. Ovom inicijativom, od svakog prodatog LIVSANE proizvoda 3 dinara uputićemo korisnicima fondacije Budi human za pokriće hitnih troškova bolničkog lečenja.  

LIVSANE je privatna robna marka kompanije PHOENIX group, sa sedištem u Manhajmu, Nemačka. Deo proizvodnog portfolia proizveden je na teritoriji EU čiji je distributer PHOENIX Pharma d.o.o. Drugi deo portfolia proizvodi se u galenskoj laboratoriji AU BENU u Novom Sadu. LIVSANE proizvodi se mogu nabaviti u apotekama AU BENU i apotekama sa oznakom BETTY (BETTY je partnerski program PHOENIX  Pharme) u kojima će tokom trajanja inicijative biti označeni voblerom kod police sa proizvodima. Sve apoteke koje učestvuju u inicijativi obeležene su nalepnicom na izlogu/vratima apoteke, koja sadrži osnovne informacije.

Trajanje inicijative je od 15.08.2023. godine do 15.08.2024.

Kontakt formular