BENU

ZU BENU dobitnik je ESKULAP nagrade

ZU BENU je i ove godine uzela učešće na Drugom kongresu koji organizuje Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije, kao jedan od aktivnih članova asocijacije. Predavanjima koja su organizovana u dva dana trajanja kongresa, prisustvovao je veliki broj farmaceuta koji svojim sugrađanima, svakodnevno pružaju zdravstvene usluge širom mreže BENU Apoteka. Cilj je da stečeno znanje  prenesu ostalim kolegama i da nastave u pravcu daljeg unapređenja dobre apotekarske prakse, jer je upravo usluga ono na čemu BENU kompanija neiscrpno radi i na čemu stavlja fokus svog poslovanja. 

Jedan od predavača na kongresu je bio i generalni direktor zdravstvene ustanove BENU, Dejan Aleksov, na temu “Digitalizacija u zdravstvu – trendovi i izazovi”.

Posvećenost BENU Apoteka stalnim edukacijama i unapređenju kvaliteta usluge je prepoznata od strane Asocijacije i upravo je ovom lancu dodeljena nagrada u ovoj kategoriji.  Na dodeljenoj nagradi ESKULAP za promociju unapređenja kvaliteta farmaceutske usluge zahvalio se i svoju podršku daljoj saradnji dao i generalni direktor Zdravstvene ustanove BENU Dejan Aleksov.

Podsećamo da je kongres  održan 27-28. februara 2020. godine, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.