Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Urinarni sistem Herbamed, Josif Pančić

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Online

_label_param_filter_active:

Escherichia coli, koja živi u našem digestivnom traktu, najčešće je odgovorna za infekcije urinarnog sistema. Problem se javlja kada kroz rektum dođe do uretre, gde počinje da se razmnožava, a u ekstremnim slučajevima, nastavlja put do bubrega. 

Sprečavanje infekcije urinarnog trakta

Postoje brojni prirodni proizvodi koji mogu ublažiti simptome urinarnih infekcija i doneti olakšanje. 

Brusnice su poznate kao sjajan antioksidans i sprečavaju zadržavanje bakterija na zidovima urinarnog trakta. Pored toga, deluju antiinflamatorno i mogu se koristiti preventivno. Pored svežih, brusnice se mogu konzumirati i u vidu preparata. Livsane brusnica plus kapsule smanjuju rekurentne infekcije urinarnog trakta, koncentraciju E. coli i sprečavaju lepljenje bakterija za zidove sluznica u organizmu.

Preparati na bazi D-manozina sprečavaju pipke Escherichie coli da se prikače na zid bešike. D-Manozinn predstavlja efikasan tretman u terapiji i prevenciji infekcija urinarnog trakta izazvanih E. coli. Zbog svog sastava, doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Jednostavno se primenjuje i ne razvija rezistenciju.

Čaj od peršuna i pojedine biljne mešavine veoma su korisne za lečenje infekcije, a dejstvo zasnivaju na lekovitosti biljnih sastojaka koje sadrže. Po svom antimikrobnom svojstvu, poznato je i ulje divljeg origana koje je glavni sastojak kapsula Oregamar

Korisne informacije o simptomima i lečenju urinarnih infekcija pročitajte ovde.

 

Nazad na vrh stranice

Kontakt formular