Besplatna dostava za sve porudžbine
Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Humana AR Expert, 400 g

Dodaj u omiljene proizvode.

Na stanju Rezerviši sa stanja 33 apoteka

Cena za online kupovinu/rezervaciju

1 585,00 RSD

kom

Humana AR Expert, 400 g

Opis proizvoda

Humana AR Expert je hrana za posebne medicinske namene, za potrebe ishrane odojčadi kod koje postoji vraćanje želudačnog sadržaja (regurgitacija - bljuckanje). Sadrži skrob i visok procenat kazeina iz mleka. Oba ova sastojka menjaju svoju strukturu u želucu odojčeta, što dovodi do stvaranja viskozne strukture formule i zbog toga se ona lakše vari i ne dolazi do njenog vraćanja. Sadrži DHA i može se koristiti od rođenja, kao dopunska hrana uz dojenje ili drugu mlečnu formulu ili kao jedini mlečni obrok kada majka više ne doji. Deluje tako što sprečava refluks u jednjak i bljuckanje.

Doziranje i način primene

Humana AR se dozira pomoću priložene originalne merice rastvaranjem u odgovarajućoj količini vode. Pred svaku pripremu jela treba prokuvati vodu i ostaviti je da se ohladi na oko 40°C do 50°C. Prilikom pripreme obroka, 2/3 od potrebne količine vode staviti u odgovarajuću flašicu i dodati odgovarajuću količinu Humana AR mlečne formule pomoću priložene merice. Nakon toga, potrebno je flašicu zatvoriti i jako promućkati kako bi se dobila mlečna formula. Nakon mućkanja, dodati u flašicu preostalu količinu vode i ostaviti mlečnu formulu da se ohladi na oko 37°C. Pre davanja detetu, proveriti da li je temperatura odgovarajuća. Broj obroka može da varira od onog navedenog na pakovanju, u zavisnosti od potreba deteta.

Sastav

Obrano mleko, demineralizovana surutka u prahu,biljna ulja (palmino, ulje repice i suncokretovo ulje), maltodekstrin,laktoza, prah rogača, kalcijum karbonat, emulgator: soja-lecitin,kalijum citrat, kalcijum ortofosfat, kalijum hlorid, natrijum hlorid,mešavina vitamina (L-askorbinska kiselina, nikotinamid, DL-alfatokoferil-acetat, kalcijum-D-pantotenat, retinol, piridoksin-hidrohlorid,tiamin-hidrohlorid, riboflavin, pteroilmonoglutaminska kiselina,fitomenadion, D-biotin, holekalciferol, cijanokobalamin), L-tirozin,natrijum citrat, magnezijum karbonat, taurin, L-fenilalanin, gvožđelaktat, L-triptofan, cink oksid, cink sulfat, mangan sulfat, bak arsulfat, kalijum jodat, natrijum molibdat, natrijum selenat.

Dodatne informacije

Proizvođač: Humana
Brend: Humana
Karakteristike: Hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane odojčadi koje postoji vraćanje želudačnog sadržaja (regurgitacija - bljckanje).
Osobine artikla: Za uzrast 0+.
Osobine artikla: Smanjuje vraćanje želučadnog sadržaja.

Recenzije Humana AR Expert, 400 g

Budite prvi koji će napisati recenziju/komentar za ovaj proizvod.

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular