Besplatna dostava za sve porudžbine
Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Humana 2 My pack, 800 g

Dodaj u omiljene proizvode.

  • Akcija
  • Katalog 01.04.2024 - 30.04.2024
  • Popust 20 %

Na stanju Rezerviši sa stanja 320 apoteka

Cena za online kupovinu/rezervaciju 2 549,00 RSD

2 039,00 RSD

kom

Humana 2 My pack, 800 g

Opis proizvoda

Humana 2 je prelazno mleko pogodno za odojčad stariju od šest meseci kao deo izbalansirane ishrane usklađene sa povećanim hranljivim potrebama. Može se koristiti kao dopunska hrana u slučaju da majčino mleko nije količinski dovoljno ili kao tečni mlečni obrok kada majka više ne doji. Zahvaljujući svom sastavu, podstiče razvoj zdrave crevne flore, podržava imuni sistem i sazrevanje crevne mukoze. Pored drugih sastojaka, sadrži i: DHA, GOS, ALA, vitamin A i C i nukleotide. 

Doziranje i način primene

Humana 2 se dozira pomoću priložene originalne merice rastvaranjem u odgovarajućoj količini vode. Pred svaku pripremu jela treba prokuvati vodu i ostaviti je da se ohladi na oko 40°C do 50°C. Prilikom pripreme obroka, 2/3 od potrebne količine vode staviti u odgovarajuću flašicu i dodati odgovarajuću količinu Humana 2 mlečne formule pomoću priložene merice. Nakon toga, potrebno je flašicu zatvoriti i jako promućkati kako bi se dobila mlečna formula. Nakon mućkanja, dodati u flašicu preostalu količinu vode i ostaviti mlečnu formulu da se ohladi na oko 37°C. Pre davanja detetu, proveriti da li je temperatura odgovarajuća. Broj obroka može da varira od onog navedenog na pakovanju, u zavisnosti od potreba deteta.

Sastav

Obrano mleko, demineralizovana surutka u prahu,biljna ulja (palmino, ulje repice i suncokretovo ulje), maltodekstrin,galaktooligosaharidni sirup (iz mleka), laktoza, glukozni sirup,emulgator: soja lecitin, kalcijum-karbonat, kalijum-hlorid,kalcijum-ortofosfat, natrijum-citrat, mešavina vitamina (vitamin C,niacin, pantotenska kiselina, vitamin E, vitamin A, vitamin B1,vitamin B6, vitamin B2, folna kiselina, vitamin K, biotin, vitamin D3,vitamin B12), kalijum-citrat, L-tirozin, magnezijum-karbonat,L-triptofan, taurin, gvožđe-laktat, cinkoksid, bakar-sulfat,cink-sulfat, kalijum-jodat, mangan-sulfat, natrijum selenat.

Dodatne informacije

Proizvođač: Kids Expert
Brend: Humana
Karakteristike: Humana 2 sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je usklađena sa povećanim nutritivnim potrebama odojčeta starijeg od 6 meseci.
Osobine artikla: Podržava apsorpciju kalcijuma za izgradnju jakih kostiju.
Osobine artikla: Sadrži vitamine A i C i nukleotide.

Recenzije Humana 2 My pack, 800 g

Budite prvi koji će napisati recenziju/komentar za ovaj proizvod.

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular