Besplatna dostava za sve porudžbine
Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Kartalin krem 100 ml

Dodaj u omiljene proizvode.

Cena za online kupovinu/rezervaciju

2 790,00 RSD

Potražite proizvod istog brenda Potražite drugi proizvod iz iste kategorije

Kartalin krem 100 ml

Opis proizvoda

Kartalin krem koristi se samo za spoljašnju upotrebu. Omekšava i neguje suvu i hrapavu kožu, odstranjuje odumrle ćelije kože, dajući joj pri tom gladak i zdrav izgled (efekat ljuštenja). Čuva odbrambene mehanizme kože i time njene funkcije. Ujutru se zabranjuje upotreba alkohola, pušenje smanjiti na najmanju moguću meru, iz ishrane izbaciti jaja, masnu, prženu i ljutu hranu. Preporučuje se dovoljno sna. Ukoliko se posle kupanja javlja osećaj suve kože, može se koristiti dečija neutralna krema. Ne proporučuje se upotreba kreme naizmenično sa hormonskim mastima. Ukoliko se na početku primene javi alergijska reakcija (svrab kože) prekinuti sa upotrebom i konsultovati lekara. Ukoliko je tretirana veća površina, sredstvo za kožu uvoditi postepeno. Primenu započeti na koži nogu, kroz tri dana Kartalin naneti na kožu ruku, a nakon naredna tri dana na ostale delove kože. Za vreme primene sredstva, ne upotrebljivati zavoje, bolje je iskoristiti staru iznošenu odeću. Ne preporučuje se dugotrajno izlaganje suncu tokom primene sredstva.

Doziranje i način primene

Krem se nanosi na kožu u tankom sloju (bez utrljavanja) jednom do dva puta dnevno, treba ostaviti da deluje minimum 12 sati. Prvi rezultati se najčešće vide već nakon jedne do dve nedelje od početka primene. Preporučeno trajanje upotrebe do postizanja punog efekta ne manje od dva meseca.

Sastav

Bidnes triparitita (sibirski neven), kamilica, eukaliptus, ulje lavande, vitamin A i D, lizozim, salicilna kiselina, med.

Dodatne informacije

Proizvođač: Astrofarma L.L.C.
Brend: Kartalin
Karakteristike: Kartalin krem je guste konzistencije od tamno braon do svetlo žute boje sa specifičnim mirisom. Omekšava i neguje suvu i hrapavu kožu, odstranjuje odumrle ćelije kože, dajući joj pri tom gladak i zdrav izgled.
Osobine artikla: Odstranjuje odumrle ćelije kože
Osobine artikla: Daje koži zdrav i gladak izgled

Recenzije Kartalin krem 100 ml

Budite prvi koji će napisati recenziju/komentar za ovaj proizvod.

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular