PRIČA O LEPOTI KOJA NE ŠTETI ŽIVOTNOJ OKOLINI

L'Erbolario je osnovan u Lodiju 1978. godine pod imenom 'Premiata Erboristeria Artigiana'. U zadnjoj sobi male prodavnice u ulici Corso Archinti, Franco Bergamaschi i njegova supruga Daniela Villa, osnivači L'Erbolaria, izradili su svoju prvu kozmetiku koja se bazirala na dugogodišnjim, isprobanim i testiranim porodičnim receptima. Krajem 1983. godine L'Erbolario je premestio proizvodnju na prostranu istorijsku lokaciju u Ulici Nazario Sauro na obalama reke Adde.

Započelo je razdoblje na hiljade i hiljade parnih destilacija, biljnih ekstrakata u staklenim filterima i sve kompleksnijim kozmetičkim preparatima. Zahvaljujući entuzijazmu, neprospavanim noćima, velikom naporu, ali i zadovoljavajućim uspesima, vreme je prolazilo, a L'Erbolario se od male porodične firme pretvorio u međunarodno priznatu kompaniju. Godine 1994. L'Erbolario je ponovno preselio svoje proizvodno postrojenje na trenutnu lokaciju u mestu San Grato, usred zelenila Parka prirode Južne Adde.

Sa te lokacije se još uvek svakodnevno šalju velike količine mirisne kozmetike u više od 5000 biljnih drogerija i apoteka sa biljnim odeljenjima širom Italije, kao i u prodavnice širom sveta. Istorija L'Erbolaria je dokaz da su biljni sastojci potkrepljeni neprekidnim naučnim istraživanjem i dalje ključan element kozmetičkih proizvoda.

Na svom putu do sve većeg uspeha L'Erbolario nije izgubio svoj jedinstveni i izvorni princip: na prvom mestu maksimalno poštovanje prirode zajedno sa najmodernijom tehnologijom i znanjem. Lepo je pomisliti da je u pretežno virtuelnim vremenima L'Erbolario još uvek svet u kojem ruže i dalje mirišu na ruže.

PRONAĐITE L’ERBOLARIO PROIZOVDE U BENU APOTEKAMA ŠIROM SRBIJE