Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Antimetil, 18 tableta

Dodaj u omiljene proizvode.

Na stanju Rezerviši sa stanja 167 apoteka

Cena za online kupovinu/rezervaciju

694,00 RSD

kom

Antimetil, 18 tableta

Opis proizvoda

Zahvaljujući svom prirodnom sastavu, Antimetil® je idealno rešenje za blagostanje želuca. Svaka tableta sadrži kao aktivni sastojak ekstrakt rizoma đumbira. Tablete su male, glatke i lako se gutaju. Antimetil je pogodan za smanjenje osećaja neprijatnosti, izazvane mučninom i povraćanjem. Antimetil se može koristiti u slučaju prekomernog unosa hrane, izmenjenih uobičajenih navika ishrane, kod jutarnjih mučnina u trudnoći i mučnine tokom putovanja

Doziranje i način primene

Po potrebi: deca od 3 do 5 godina: 1 tableta, 1-2 puta dnevno (najviše 2 tablete).  Deca od 6 do 11 godina: 1 tableta, 1-4 puta dnevno (najviše 4 tablete). Odrasli i deca preko 12 godina: 2 tablete, 2 puta dnevno. Trudnice od 1. meseca: 1 tableta ujutro i u podne (najviše 2 tablete). Popiti tablete sa vodom. Primena kod dece mlađe od 6 godina i trudnica, po savetu lekara, pedijatra ili ginekologa. Proizvod se primenjuje po potrebi, pola sata pre putovanja, ne duže od 5 dana. Kod nadimanja ne korisititi duže od dve sedmice. Posebna upozorenja: Antimetil ne bi trebalo da uzimaju pacijenti sa kamenom u žučnoj kesi, osim ako to ne odobri lekar, kao ni pacijenti sa poremećajima koagulacije krvi ili oni koji su na terapiji antikoagulansima. Ne preporučuje se dojliljama. Kod preosetljivih osoba moguća je pojava dermatitisa.

Sastav

1 film-tableta sadrži: suvi ekstrakt rizoma đumbira (Zingiber officinale Roscoe, Zingiberaceae) standardizovan na 10% gingerola 50,00mg.  Ostali sastojci: mikrokristalna celuloza (sredstvo za povećanje zapremine), hidroksipropilmetil-celuloza (sredstvo za oblaganje), silicijum-dioksid (sredstvo protiv zgrudnjavanja), kalcijum karbonat (sredstvo za oblaganje), polidekstroza (sredstvo za oblaganje), magnezijumove soli masnih kiselina (sredstvo protiv zgrudnjavanja), talk (sredstvo protiv zgrudvavanja), maltodekstrin, trigliceridi srednjeg lanca, bakarni kompleksi hlorofilina (boja).

Dodatne informacije

Proizvođač: TILMAN SA
EAN kod: 5,42002E+12
Brend: Antimetil
Karakteristike: Olakšava varenje i smanjuje mučninu.

Recenzije Antimetil, 18 tableta

Budite prvi koji će napisati recenziju/komentar za ovaj proizvod.

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

443 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular