Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Antiperspiranti i dezodoransi, Eucerin Dezodoransi

Dermokozmetički proizvodi, antiperspiranti i dezodoransi, obezbeđuju celodnevnu svežinu i razvijeni su u saradnji sa dermatolozima. Za više informacija, kliknite ovde.

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Online

_label_param_filter_active:

Antiperspirant ili dezodorans, u čemu je razlika?

Svrha dezodoransa je da koža lepo miriše i da smanji neprijatni miris tela, koji je uzrokovan razgradnjom znoja, dejstvom bakterija koje se prirodno nalaze na koži. Dezodorans je idealan izbor za ljude koji se ne znoje previše ili ne žele da spreče prirodno stvaranje znoja prilikom hlađenja tela. On prekriva telesni miris i zato je nežniji prema koži.

Antiperspiranti se koriste da koži obezbede lep miris i ujedno spreče znojenje. Sadrže jedinjenja aluminijuma koja blokiraju znojne žlezde i time naknadno izlučivanje znoja iz pora. Deluju nekoliko sati do nekoliko dana i pogodni su za ljude koji su izloženi velikom stresu ili fizičkom naporu, kao i onima sa prekomernim znojenjem dlanova i stopala. Za razliku od dezodoransa, manje su nežni prema koži.

Dermokozmetika nudi nekoliko vrsta proizvoda

Sebamed dezodoransi sadrže aktivni sastojak trietil citrat, koji sprečava rast bakterija koje izazivaju neprijatan miris. Ne sprečavaju prirodnu funkciju znojenja i pogodni su za osetljivu kožu, a dolaze u obliku spreja ili roll on-a.

Eucerin roll on antiperspirant blokira znojenje sa efektom do 48 sati i ima uniseks miris. Antiperspirant Intensive sprej je razvijen za ljude koji pate od prekomernog znojenja. Zahvaljujući visokoj koncentraciji dve supstance, aluminijum hlorohidrata i aluminijum hlorida, deluje do 72 sata.

Vichy nudi rešenja za prekomerno znojenje, znojenje pod stresom, za depiliranu ili osetljivu kožu, a proizvodi iz linije HOMME posebno su dizajnirani za muškarce. Bez obzira na to da li preferirate roll-on, sprej ili stik, otkrićete da Vichy dezodoransi obezbeđuju efikasnu i nežnu zaštitu za svaki tip kože, čak i one najosetljivije. 

Nazad na vrh stranice

Kontakt formular