Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Babytol D3 + DHA Omega 30 twist-off kapsula

Vaša ocena: 5

Dodaj u omiljene proizvode.

  • Preporučeno

Na stanju Rezerviši sa stanja 427 apoteka

Cena za online kupovinu/rezervaciju

1 060,00 RSD

kom

Babytol D3 + DHA Omega 30 twist-off kapsula

Opis proizvoda

Babytol D3 + Omega DHA je dodatak ishrani koji sadrži jednu od tri Omega-3 masne kiseline (DHA) i  vitamin D3. DHA Omega – 3 masna kiselina ima ključnu ulogu u razvoju nervnog sistema deteta, razvoju mozga, mentalnih i kognitivnih funkcija, poboljšanju psiho-motornih funkcija kod dece, kao i u normalnom razvoju vida, oštrine vida i funkcije oka. DHA Omega – 3 masna kiselina u proizvodu je iz ulja dobijenog iz priorodnih, morskih mikroalgi – najbogatijeg izvora DHA masne kiseline, visokog kvaliteta. Ulje mikroalgi u proizvodu Babytol DHA je proizvedeno savremenim tehnološkim procesom, tako da nema ni ukus ni miris. DHA je važna za razvoj vida, mozga, kognitivnih i psihomotornih funkcija deteta, posebno u prvoj godini života. Vitamin D3 doprinosi normalnoj apsorpciji i poboljšava iskorišćavanje kalcijuma i fosfora iz digestivnog trakta, te ima ulogu u normalnoj mineralizaciji kostiju. Neophodan je za pravilan razvoj i rast zuba i kostiju.

Doziranje i način primene

Jedna kapsula dnevno. Potebno je da okrenete gornji deo kapsule (kapicu), zatim povučete i uklonite. Kapsulu potom pritisnite i sadržaj kapsule istisnite direktno u bebina usta, kašičicu ili pomešate sa mlekom. 

Sastav

U skladu sa preporukom Evropske agencije za bezbednost hrane, u jednoj kapsuli ima 100% preporučene doze DHA omega-3 masne kiseline od 100 mg i 100% preporučene doze vitamina D3 od 400 IJ.

Dodatne informacije

Proizvođač: 4U Pharma Gmbh
Brend: Babytol
Karakteristike: Za pravilan razvoj mozga, kognitivnih i mentalnih funkcija, za normalan razvoj vida, oštrine vida i funkcije oka.
Osobine artikla: Za pravilan razvoj i rast zuba i kostiju.

Recenzije Babytol D3 + DHA Omega 30 twist-off kapsula

5 5 od 5 (Ocenjeno 1 kupac)

  • Milo 20. 12. 2022 5

    no comment

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular