Besplatna dostava za sve porudžbine
Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Colief infant kapi 15 ml

Vaša ocena: 5

Dodaj u omiljene proizvode.

Na stanju Rezerviši sa stanja 379 apoteka

Cena za online kupovinu/rezervaciju

2 795,00 RSD

kom

Colief infant kapi 15 ml

Opis proizvoda

U prvim nedeljama života probavni sistem bebe nije dovoljno razvijen i ne proizvodi dovoljne količine enzima laktaze. Mlečni šećer laktoza bez laktaze ne može da se razloži na prostije šećere koji se lako resorbuju i prouzrokuje nadutost, bol i grčeve u stomaku uz intenzivan plač bebe. Colief kapi za bebe sadrže enzim laktazu kao tretman prolazne laktozne nepodnošljivosti, dodaju se u mleko za bebe (majčino ili mlečnu formulu), razgrađuju laktozu, smanjuju nadutost i otklanjaju grčeve i bol kod bebe. Colief kapi razgrađuju laktazu na jednostavnije šećere (glukozu i galaktozu) pre nego što se hranjenje bebe završi i na taj način sprečavaju nastanak grčeva. Četiri kapi Colief-a razloži 70 % laktaze u 100 ml mleka.

Doziranje i način primene

Ukoliko beba sisa, staviti malu količinu majčinog mleka u flašicu i dodati četiri kapi Colief-a. Dati bebi pre podoja, a nakon toga nastaviti sa dojenjem. Ukoliko je beba na ishrani adapriranom mlečnom formulom, dodati četiri kapi Colief-a u mlako mleko, sačekati pet do 10 minuta da se enzim laktaza aktivira i nastaviti hranjenje bebe.

Sastav

Jedna kap Colief-a sadrži 0.0025 g laktaze, a 15 ml ovog proizvoda sadrži 360 kapi, što je dovoljno za 90 podoja, odnosno obroka.

Dodatne informacije

Proizvođač: Crosscare
Brend: Colief
Karakteristike: Colief kapi za bebe olakšavaju varenje mleka bez obzira da li beba sisa ili je na dohrani mlečnom formulom, uz istovremeno smanjenje simptoma povezanih sa crevnim grčevima.
Osobine artikla: Pomažu kod crevnih grčeva
Osobine artikla: Smanjuju nadutost

Recenzije Colief infant kapi 15 ml

5 5 od 5 (Ocenjeno 1 kupac)

  • Marija Živić 01. 8. 2022 5

    Baš smo oduševljeni! Napokon je beba uhvatila neki ritam spavanja, a i mi. Mnogo manje buđenja i stresa i tokom noći i tokom dana. Pravo olakšanje!

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular