Opis proizvoda
Maka pomaže u regulisanju i kontroli normalnog funkcionisanja organizma i pruža brojne zdravstvene blagodeti. Sadrži vitamine B1, B2, B12, C, E, alkaloide, mikro i makro nutrijente, 20 aminokiselina (8 esencijalnih), belančevine, vlakna, masne kiseline, tanin, natrijum, kalcijum, kalijum, bakar, cink, gvožđe, mangan, slilicijum i magnezijum. Ova biljka podiže otpornost na bolesti, normalizuje funkcionisanje ljudskog organizma, podstiče fizičko i mentalno zdravlje, a da pritom nema nikakve negativne posledice na ljudski organizam. Vrlo je cenjena i kao hrana i kao prirodni lek. Koristi se kao dodatak raznim jelima, zdravim poslasticama, šejkovim.
Doziranje i način primene
Preporučuje se upotreba na temperaturi ispod 42°C da bi se sačuvali svi hranljivi sastojci. Ne proporučuje se deci ni starijim osobama.
Sastav
Crna maka