Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Curaprox

Curaden AG je švajcarska kompanija, pionir na području razvoja proizvoda za očuvanje oralnog zdravlja i individualne dentalne profilakse. U okviru brenda CURAPROX i u saradnji sa dentalnim profesionalcima, kreirani su proizvodi koji čuvaju zdravlje zuba i desniZa više informacija, kliknite ovde.

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Curaprox četkice za zube

Ako ne želite da platite poveće sume za lečenje zuba, investirajte u prevenciju. Osnova oralne nege je kvalitetna četkica za zube. Odaberite je prema svojim potrebama.

Curaprox četkice postoje u tri kategorije, a razlikuju se po tvrdoći vlakana za čišćenje. Za osetljive zube i desni namenjena je četkica Ultra soft CS 5460 sa najmekšim vlaknima. Četkice sa oznakom Super soft CS 3960 su srednje tvrdih vlakana, dok one sa oznakom Soft CS 1560 imaju najtvrđa vlakna.

Jedna četkica za zube nije dovoljna za savršeno čiste zube. U ustima postoje manje dostupna mesta na kojima treba koristiti četkice sa jednim snopom vlakana i zaobljenom glavom. Prilikom čišćenja, ne zaboravite na interdentalne (međuzubne) prostore, gde se zbog loše higijene često stvara karijes.

Dečijim zubima je potrebna posebna nega, a Curaprox četkice i paste za decu sačuvaće blistavost i zdravlje zuba najmlađih.

Paste za zube i rastvori 

Pored četkica, Curaprox nudi i zubne paste, tečnosti za ispiranje usta, kao i putne setove malih dimenzija idealne za održavanje oralne higijene tokom putovanja.

Nazad na vrh stranice

Kontakt formular