Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Fortinn prašak 30 kesica

Dodaj u omiljene proizvode.

Na stanju Rezerviši sa stanja 408 apoteka

Cena za online kupovinu/rezervaciju

3 319,00 RSD

kom

Fortinn prašak 30 kesica

Opis proizvoda

FortINN se koristi za obnovu zglobnih hrskavica i poboljšavanju pokretljivosti zglobova zahvaljujući prisutnim specifičnim, bioaktivnim kolagenim peptidima i vitaminu C u svom sastavu. Namenjen je osobama sa degeneracijom hrskavice, sa bolovima u zglobovima, sa otežanom pokretljivošću zglobova. Ovi problemi se najčešče javljaju kod fizički preopterećenih osoba, kod sportista ili usled gojaznosti.

Doziranje i način primene

Popiti jednu kesicu dnevno, razmućenu u 2 dl vode ili voćnog soka. Dužina terapije zavisi od stepena oštećenja hrskavice. Za postizanje optimalnih rezultata se preporučuje neprekidna primena od tri meseca. Pomoć ortopeda zatražite, ako ne dođe do poboljšanja nakon tri meseca redovne upotrebe preparata.

Sastav

Fortigel 5 g - patentiran sastojak preparata, goveđeg porekla, sastoji se od bioaktivnih kolegenih peptida, čiji su lanci specifične dužine i dokazano se dobro ugrađuju u hrskavice. Svaka doza sadrži još 30 mg vitamina C iz prirodnog izvora, iz acerole (0,12 g), koja dodatno pomaže u obnovi hrskavice, ubrzava stvaranje kolagena.

Dodatne informacije

Proizvođač: Innventa
Brend: Fortinn
Karakteristike: FortiINN je dodatak ishrani čiji poseban sastav daje rezultate u obnovi hrskavice. Koriste ga sportisti, rekreativci radi očuvanja funkcije zglobova, kao i starije osobe sa otežanom pokretljivošću zglobova.
Osobine artikla: Usporava i smanjuje razvoj degenerativnih promena koje nastaju u toku procesa starenja

Recenzije Fortinn prašak 30 kesica

Budite prvi koji će napisati recenziju/komentar za ovaj proizvod.

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular