Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Globifer plus 40 tableta

Dodaj u omiljene proizvode.

Cena za online kupovinu/rezervaciju

3 100,00 RSD

Potražite proizvod istog brenda Potražite drugi proizvod iz iste kategorije

Globifer plus 40 tableta

Opis proizvoda

Globifer plus pomaže u stanjima malokrvnosti, kod sideropenijske anemije, koja nastaje usled nedostatka gvožđa. Ovo stanje može nastati usled povećanog gubitka krvi (povrede, operacije, porođaj, obilna krvarenja, razni bolesti) ili nedovoljnog unosa, neadekvatnog iskorišćenja gvožđa u organizmu. Unosom gvožđa i folne kiseline normalizuje se stvaranje crvenih krvnih zrnaca i sinteza hemoglobina i smanjuju se simptomi nedostatka gvožđa, kakvi su: slabost, umor, vrtoglavica, bledilo, opadanje kose.

Doziranje i način primene

Uzima se jednom dnevno sa čašom vode. Hrana, čaj, kafa ne utiču na apsorpciju gvožđa iz preparata. Gvožđe iz tableta se najbolje resorbuje u kiseloj sredini pa se savetuje da seuzimaju sa tabletama vitamina C (min 250 mg) ili sokom od pomorandže. Mogu ga koristiti deca (uz preporuku lekara), trudnice, dojilje i starije osobe. Primena se takođe preporučuje ženama u reproduktivnom periodu, ženama koje planiraju trudnoću, nakon obilnog krvarenja, osobama na strogoj dijeti, sportistima, kod manjka hemoglobina.

Sastav

Gvožđe 18 mg (dobijen iz hemoglobina i gvožđe (II)-sulfata i gvožđe (II)-fumarata), goveđi hemoglobin u prahu 255,2 mg, koji olakšava apsorpciju neorganskog gvožđa i folnu kiselinu od 400 µg

Dodatne informacije

Proizvođač: Globifer Intl
Brend: Globifer
Karakteristike: Globifer plus je inovativno rešenje u nadoknadi gvožđa, sa smanjenim neželjenim efektima tokom primene gvožđa. Njegovom primenom se brzo nadoknađuje nedostatak gvožđa i brže se dopunjuju i rezerve.

Recenzije Globifer plus 40 tableta

Budite prvi koji će napisati recenziju/komentar za ovaj proizvod.

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular