Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Dr. Hauschka, proizvodi na popustu

Kada je reč o nezi kože, Dr. Hauschka proizvodi zauzimaju posebno mesto na tržištu. Ovaj brend ističe se svojim holističkim pristupom, a proizvode bazira na pažljivo odabranim prirodnim sastojcima koji hrane i revitalizuju kožu iznutra. Za više informacija, kliknite ovde.

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Filter

Mesto primene

  • Lice
  • Telo

Tip namene

  • Anti-age
  • Dehidrirana koža bez sjaja
  • Dekorativa
  • Masna koža i akne
  • Osetljiva koža i ekcem
  • Suva koža
  • Svi tipovi kože

Recenzije

Linija brenda

Obriši sve filtere

_label_param_filter_active:

Bečki hemičar dr. Rudolf Hauschka 1935. godine osniva fabriku WALA za inovativnu proizvodnju prirodnih lekova i dijetetskih proizvoda. Pošto je želeo da proširi svoju delatnost na oblast kozmetike, započinje saradnju sa kozmetičarkom Elisabeth Sigmund.

Tim stručnjaka, uključujući farmaceute, hemičare, lekare i kozmetičare, posvetio se intenzivnom razvoju WALA kozmetike. Šezdesetih godina 20. veka lansirani su proizvodi bazirani na prirodnim sastojcima, pažljivo odabranom lekovitom bilju i originalnom konceptu obrade. Uskoro je prvobitni naziv brenda promenjen, pa kozmetika postaje poznata pod nazivom Dr. Hauschka.

Dr. Hauschka - vera u moć prirode

Šta karakteriše Dr. Hauschka kozmetiku? Verovanje da koža poseduje sopstvenu snagu da se aktivira, regeneriše i povrati svoju prirodnu ravnotežu, a da je kozmetika tu da je u tome podstakne i podrži.

Ono što Dr. Hauschka proizvode čini posebnim je holistički pristup nezi kože. Umesto da samo maskiraju probleme, proizvodi podržavaju prirodne procese, pomažući koži da ponovo uspostavi svoj prirodni balans. Aktivnost kože može biti oslabljena pod uticajem sunca, vetra i drugih spoljašnjih i unutrašnjih faktora. Kozmetika Dr. Hauschka je tu da je probudi i aktivira, a istovremeno zaštiti od spoljašnjih uticaja.

Dr. Hauschka se oslanja na bogatstvo prirode, a organski biljni ekstrakti, esencijalna ulja i drugi sastojci pažljivo se biraju zbog blagotvornog dejstva koje imaju na kožu. U procesu proizvodnje, ekstrakti, esencije i tinkture lekovitih biljaka kombinuju se s visokokvalitetnim voskovima i uljima. 

Proizvodi ne sadrže sintetičke mirise, boje, konzervanse, mineralna ulja, silikone i polietilen glikol. Formulacije se temelje na prirodnim sirovinama vrhunskog kvaliteta, a posebna pažnja je posvećena njihovom uzgoju i obradi. 

Šta pravi razliku?

Kompleksne kombinacije sastojaka predstavljaju više od prostog zbira njihovih sastavnih delova. Zbog skladnog nadopunjavanja sastojaka, efikasnost krajnjeg proizvoda je izuzetna.

Svi proizvodi Dr. Hauschka su komplementarni i međusobno se dopunjuju. Prvo se koristi mleko ili krema za čišćenje. Zatim ide toniziranje kože tonikom za lice, regenerativnim serumom ili ampulama. Nakon toga, nanosi se dnevna krema koja odgovara trenutnom stanju kože. Da bi koža mogla slobodno da diše i regeneriše se tokom noći, formulacije noćnih krema su lagane.

Specifičan proces proizvodnje Dr. Hauschka kozmetike takođe doprinosi njenom kvalitetu. Da bi se osigurala maksimalna efikasnost i bezbednost proizvoda, proizvodni proces pažljivo se prati od početka do kraja. Ovo uključuje pažljivo biranje sirovina, inovativne tehnike obrade i stroge standarde kvaliteta.

Izaberite Dr. Hauschka proizvode i osetite razliku koju prirodna nega donosi vašoj koži. 

Nazad na vrh stranice

Kontakt formular