Besplatna dostava za sve porudžbine
Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Heliocare kapsule 60 komada

Vaša ocena: 5

Dodaj u omiljene proizvode.

Cena za online kupovinu/rezervaciju

4 950,00 RSD

Potražite proizvod istog brenda Potražite drugi proizvod iz iste kategorije

Heliocare kapsule 60 komada

Opis proizvoda

Heliocare oralne kapsule štite organizam iznutra od štetnih efekata sunčevog zračenja. Osnovna supstanca je Fernblock, ekstrakt paprati Polypodium leucomotos, koji apsorbuje UV zračenje i time jača i štiti imuni sistem kože. Pored zaštitne uloge redukuje fine linije i bore nastale direktnim delovanjem UV zračenja. Heliocare kapsule sadrže i ekstrakt zelenog čaja i beta karoten koji imaju antioksidativno delovanje. Ovaj proizvod je značajan u prevenciji i dodatnoj terapiji pacijenata s tumorom kože, osobama izloženim kontinuiranom UV zračenju, pacijentima na imunosupresivnoj terapiji i osobama koje su sklone fotodermatozama.

Doziranje i način primene

Jedna kapsula dnevno (ujutru) za sprečavanje znakova fotostarenja kože ili dve kapsule ujutru tokom izlaganja visokom indeksu UV zračenja.

Sastav

Polypodium Leucotomos, Maltodextrine, Želatin, Zeleni čaj, Betakaroten, Magnesium stearate. Boje: Azorubine (E-122), Kinolin žuta (E-104), Titanium dioksid (E-171), Narandžasto žuta S (E-110)

Dodatne informacije

Proizvođač: Cantabria labs
Brend: Heliocare
Karakteristike: Heliocare kapsule osiguravaju antioksidativnu i imunološku zaštitu kože, čuvaju strukturu kože i deluju na zaštitu DNK kako bi koža ostala dugotrajno zaštićena, zdrava i mladolika.
Osobine artikla: Redukuje fine linije i bore nastale direktnim delovanjem UV zračenja.
Osobine artikla: Pruža koži antioksidativnu i imunološku zaštitu
Osobine artikla: Pored zaštitne uloge predstavlja antiage supstancu.

Recenzije Heliocare kapsule 60 komada

5 5 od 5 (Ocenjena 2 kupca)

  • Stana Djuric 30. 5. 2023 5

    Potrosila sam silne pare na preparate dok mi nije jedna doktorka u Tivtu rekla da kupim vas proizvod.Od tada vise nemam alergiju i uzivam na suncu.Pocnem da pijem mesec dana pre i za vreme letovanja uzivam..JEDINI PREPARAT KOJI MI JE POMOGAO..

  • Mina 23. 6. 2021 5

    Koristim ih oko 8 godina- alergija na sunce mi vise ne izlazi, a klinci mi NIKAD nisu izgoreli, bez obzira da li su namazani ili ne. Apsolutno preporucujem svakom ko je imao problem sa osipom od sunca da proba.

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular