Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Imunoglukan P4H kapsule, 30 komada

Dodaj u omiljene proizvode.

  • Preporučeno

Na stanju Rezerviši sa stanja 202 apoteka

Cena za online kupovinu/rezervaciju

1 595,00 RSD

kom

Imunoglukan P4H kapsule, 30 komada

Opis proizvoda

Imunoglukan kapsule su prirodan i dokazano efikasan proizvod za jačanje imuniteta odraslih i dece starije od 6 godina. Sadrži prirodni polisaharid Imunoglukan (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovan iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus), vitamin C kao značajan prirodni antioksidans, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa i cink koji je značajan za normalno funkcionisanje i jačanje prirodne otpornosti organizma. Preventivnom primenom se smanjuje učestalost respiratornih infekcija, a akutnom se skraćuje trajanje respiratornih infekcija. Ima idealan bezbedonosni profil, jer ne interaguje ni sa jednim lekom i mogu ga koristiti trudnice, dojilje, dijabetičari i vegeterijanci. Bez alergena, konzervanasa, boje, aditiva. Imunoglukan se u tankom crevu (Peyerove ploče) vezuje za Dectin-1 receptore i aktivira specifični i nespecifični imunski sistem i dolazi do veće aktivnosti imunskih ćelija i povećane produkcije antitela.

Doziranje i način primene

Imunoglukan kapsule se primenjuju na prazan stomak. Ujutru pola sata pre doručka ili 2 sata pre večere. Preventivna primena je 1 kapsula na dan, akutna 3 kapsule na dan u jednoj dozi. Kliničke studije dokazuju bezbednost primene i do 12 meseci kontinuirane primene. Kontraindikovan je kod osoba sa transplantiranim organima. Pacijenti koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan kapsule samo nakon saveta lekara.

Sastav

Imunoglukan 100 mg, vitamin C 60 mg, cink 5 mg.

 

Dodatne informacije

Proizvođač: Medis
Brend: Imunoglukan P4H
Karakteristike: Preventivnom primenom se smanjuje učestalost respiratornih infekcija, a akutnom obezbeđuje brži i trajniji oporavak i sprečava nastajanje sekundarnih infekcija.
Osobine artikla: Bez alergena, konzervanasa, boje, aditiva.
Osobine artikla: Mogu ga koristiti trudnice, dojilje, dijabetičari i vegeterijanci.

Recenzije Imunoglukan P4H kapsule, 30 komada

Budite prvi koji će napisati recenziju/komentar za ovaj proizvod.

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular