Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Kompresorski inhalator za porodičnu primenu Microlife NEB 200

Vaša ocena: 5

Dodaj u omiljene proizvode.

Na stanju Rezerviši sa stanja 182 apoteka

Cena za online kupovinu/rezervaciju

5 625,60 RSD

kom

Kompresorski inhalator za porodičnu primenu Microlife NEB 200

Opis proizvoda

NEB 200 je kompaktan inhalator za svakodnevnu upotrebu, za celu porodicu. Pruža efikasan tretman za gornje i donje delove respiratornog trakta. Velika brzina raspršivanja skraćuje vreme inhalacije.

Doziranje i način primene

1. Postavite uređaj na ravnu površinu. 2. Pre prvog korišćenja, preporučujemo čišćenje toplom vodom. 3. Sklopite raspršivač vodeći računa da su svi delovi kompletni. 4. Napunite raspršivač rastvorom za inhalaciju prema instrukcijama lekara. 5. Povežite raspršivač pomoću creva za vazduh sa kompresorom i utaknite strujni kabl. 6. Izaberite masku za decu ili odrasle, prekrivajući u potpunosti područje oko usta i nosa. 7. Uključite inhalator - ON, i započnite tretman. 8. Tokom inhalacije sedite uspravno i opušteno, ne u fotelji da bi izbegli pritiskanje disajnih puteva i smanjenje efikasnog tretmana. 9. Nakon inhalacije u preporučenom trajanju, isključite uređaj i izvucite kabl iz utičnice. 10. Ispraznite preostalu količinu leka iz raspršivača i očistite uređaj prema priloženom uputstvu.

Sastav

/

Dodatne informacije

Proizvođač: Microlife Swiss
Brend: Microlife
Karakteristike: NEB 200 je kompaktan inhalator za svakodnevnu upotrebu, za celu porodicu. Pruža efikasan tretman za gornje i donje delove respiratornog trakta. Velika brzina raspršivanja skraćuje vreme inhalacije.
Osobine artikla: Velika brzina raspršivanja
Osobine artikla: Higijenski bezbedan

Recenzije Kompresorski inhalator za porodičnu primenu Microlife NEB 200

5 5 od 5 (Ocenjeno 1 kupac)

  • Jovana Rebić 10. 6. 2022 5

    Microlife NEB 200 je pre svega kompaktan, lako prenosiv, ima masku za decu I za odrasle, pomoc kod prehlade, zapusenog nosica usled nicanja zuba, kod alergija, prednost je mogucnost koriscenja etarskih ulja

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular