Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Isla® medic hydro+ 20 pastila

Dodaj u omiljene proizvode.

Cena za online kupovinu/rezervaciju

567,00 RSD

Potražite proizvod istog brenda Potražite drugi proizvod iz iste kategorije

Isla® medic hydro+ 20 pastila

Opis proizvoda

Isla® medic hydro+ pastile se koriste za ublažavanje tipičnih simptoma prehlade poput bolova u grlu, grebanja, promuklosti, suvoće sluznice i otežanog gutanja, kao i kod suvoće usta i iritiranosti glasnih žica. Između ostalog, ove tegobe mogu biti posledica neproduktivnog suvog kašlja koji potiče od iritirane i suve oralne sluznice. Pastile sa kompleksom hidrogela koji se sastoji od hijaluronske kiseline i ekstrakta Islandskog lišaja efikasno štite sluznicu usta i grla. Kompleks hidrogela, koji se nalazi u pastilama, sastoji se od karbomera, ksantan gume i hijaluronske kiseline. Zahvaljujući sposobnosti polisahar ksantan gume da vezuje vodu i specifičnoj sposobnosti bubrenja sredstva za geliranje karbomera, formira se zaštitni film koji prekriva nadraženu sluznicu. Hijaluronska kiselina sadržana u pastilama poseduje specifične fizičke osobine stvaranja hidrirajućeg filma na površini sluznice. Suvi ostatak iz specijalnog ekstrakta Islandskog lišaja, otpornog na oštru klimu severnih visinskih predela, sadrži više od 80% mucina. Laganim otapanjem pastile u ustima oslobađaju se sluzi koje kao balzam oblažu sluznicu usta i grla i imaju blagotvorno dejstvo. Rezultat je pojačano lučenje pljuvačke, iritirana sluznica se sama regeneriše, a ublažavaju se tipični simptomi prehlade poput bolova u grlu, grebanja, promuklosti, suvoće sluznice i otežanog gutanja. p.

Doziranje i način primene

Isla® medic hydro+ pastile mogu da koriste deca starija od šest godina i odrasli.

Doziranje i način primene
Sastav

Jedna pastila sadrži vodeni ekstrakt Islandskog lišaja (0,4-0,8:1), karbomer, ksantan gumu, natrijum-hijaluronat. Ostali sastojci: arapska guma; sorbitol; maltitol; limunska kiselina, bezvodna; kalijum-acesulfam; levomentol; etarsko ulje nane; etarsko ulje anisa; etarsko ulje komorača; arome; srednji lanci triglicerida; prečišćena voda. Jedna pastila sadrži 110 mg sorbitola i 940 mg maltitola (zamene za šećer) = 0,09 BU

Dodatne informacije

Proizvođač: Engelhard Arzneim
Brend: Isla
Karakteristike: Isla® medic hydro + pastile štite, vlaže grlo, ublažavaju iritaciju grla, oblažu iritirane delove sluznice, smanjuju bol u grlu i bolno gutanje.
Osobine artikla: Medicinsko sredstvo
Osobine artikla: Bol u grlu I Ublažava iritaciju grla
Osobine artikla: Islandski lišaj, hidrogel kompleks i hijaluronska kiselina

Recenzije Isla® medic hydro+ 20 pastila

Budite prvi koji će napisati recenziju/komentar za ovaj proizvod.

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular