Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Multi-gyn Actigel gel 50 ml

Dodaj u omiljene proizvode.

Na stanju Rezerviši sa stanja 255 apoteka

Cena za online kupovinu/rezervaciju

1 436,00 RSD

kom

Multi-gyn Actigel gel 50 ml

Opis proizvoda

Multi-gyn actigel gel je preparat koji predstavlja bioaktivni gel koji sprečava i leči bakterijsku vaginozu, smanjuje neprijatan miris i sekret, umiruje svrab i iritacije, suzbija gljivične infekcije jer na prirodan način balansira vaginalnu floru, eliminišući štetne bakterije, a podstiče korisne. Potpomaže prirodni sistem obnavljanja tkiva.

Doziranje i način primene

Multi-Gyn Actigel može se koristiti kad god je to potrebno, svaki put kada osetite tegobe, kao što su bol, osetljivost ili iritacije, ili želite da ih sprečite.

Za tretiranje bakterijske vaginoze praćene pojačanim sekretom i/ili neprijatnim mirisom, nanositi gel u vaginu najmanje dva puta dnevno u dovoljnoj količini, najmanje 5 dana.

Za sprečavanje pojačanog sekreta, neprijatnog mirisa i pratećih tegoba ili tretiranje gljivičnih infekcija, dovoljno je gel naneti svaka 3 dana. Češća primena pojačava efikasnost delovanja.


Savetujemo primenu uveče, pre spavanja. Polni odnos bez zaštite utiče na kiselost vaginalne sredine (pH). Multi-Gyn Actigel nanesite u roku od 8 sati nakon polnog odnosa radi uspostavljanja optimalne pH vrednosti vaginalne sredine, sprečavanja bujanja štetnih bakterija i neprijatnog mirisa.

Kod vaginalnih tegoba, kao što su svrab, iritacije, osetljivost, crvenilo i bol, naneti Mutli-Gyn Actigel u dovoljnoj količini barem jednom dnevno ili kad god je potrebno suzbiti neprijatne tegobe.

Posle nanošenja gela možete osetiti peckanje. To je normalno, a ono nestaje posle nekoliko minuta. Multi-Gyn Actigel je potpuno bezbedan i nema ograničenja u pogledu upotrebe. Možete ga koristiti zajedno sa lekovima bez ikakvih problema.
U slučaju da tegobe ne prestanu ili se ponavljaju, potrebno je da se obratite lekaru.

Sastav

Unakrsni polimer galaktoarabina i glukuronske kiseline, ksantan guma, glicerin, kaprilil glikol.
2QR - kompleks: patentirani bioaktivni polisaharidi.

Dodatne informacije

Proizvođač: Bioclin
Brend: Multi Gyn
Karakteristike: Multi-Gyn Actigel je preparat koji trenutno ublažava svrab, iritaciju, osetljivost, crvenilo i bol, usled bakterijske infekcije, tretira i sprečava bakterijsku vaginozu i neprijatnosti kao što je pojačan sekret.
Osobine artikla: Medicinsko sredstvo
Osobine artikla: Trenutno ublažava svrab, bol, crvenilo i osetljivost vaginalnog tkiva

Recenzije Multi-gyn Actigel gel 50 ml

Budite prvi koji će napisati recenziju/komentar za ovaj proizvod.

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular