Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Nestle Nan sensitive LR PRO 500 g

Dodaj u omiljene proizvode.

Cena za online kupovinu/rezervaciju

1 207,80 RSD

Potražite proizvod istog brenda Potražite drugi proizvod iz iste kategorije

Nestle Nan sensitive LR PRO 500 g

Opis proizvoda

Najbolja hrana za bebu je majčino mleko, ali ako mama nije u mogućnosti da doji postoji visoko kvalitetna formula za dohranu. Nestle je prilagodio svoju formulu najosetljivijim potrebama bebe. Ova formula je prilagođena bebama sa grčevima i problemima sa varenjem. U nju je dodat Lactobacillus Reuteri LR koji je nađen u crevima dojenih beba. Ova formula se koristi kod akutnih dijareja, kolika i svih problemma sa varenjem od rođenja. Ima smanjenu količinu laktoze i dodate omega 3 i 6 masne kiseline.

Doziranje i način primene

Prema potrebama i uzrastu potrebno je prilagoditi količinu mleka. Flašica je neophodno da bude čista i sterilisana. Voda za pravljenje formule treba da bude prokuvana i ohlađena. 30 ml vode se dodaje na jednu mericu mleka, a veličina obroka se prilagođava potrebama bebe uz savet pedijatra.

Sastav

proteini surutke delimično razgrađene, obrano mleko koje je hidrolizovano, riblje ulje, biljna ulja, soja, lecitin, laktoza, minerali, vitamini, aminokiseline, Lactobacillus Reuteri, omega 3 i 6 masne kiseline, taurin, nukleotidi

Dodatne informacije

Proizvođač: Nestle
Brend: Nestle
Karakteristike: Ova formula je visoko adaptirana za bebe koje imaju grčeve, kolike, nadutost, gasove, iznenadne dijareje i ostale probleme sa varenjem. Prilagođena je za bebe od prvog dana života.
Osobine artikla: Dokazano olakšava probavu u slučajevima prolaznog nedostataka laktaze, koja je uobičajena kod novorođenčadi u prvim mesecima života ili koja sledi nakon akutnog proliva
Osobine artikla: Nije namenjen u slučajevima alergije na proteine kravljeg mleka

Recenzije Nestle Nan sensitive LR PRO 500 g

Budite prvi koji će napisati recenziju/komentar za ovaj proizvod.

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular