Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Omni-Biotic Panda kesice 30x3g

Dodaj u omiljene proizvode.

Na stanju Rezerviši sa stanja 95 apoteka

Cena za online kupovinu/rezervaciju

6 251,00 RSD

kom

Omni-Biotic Panda kesice 30x3g

Opis proizvoda

Omni-Biotic Panda predstavlja poseban sinbiotik namenjen trudnicama i bebama u prvim mesecima života. Specifičan mehanizam dejstva bakterijskih sojeva u Omni-biotic-u koji se sastoji u imunološkoj modulaciji i vraćanju balansa Th1/Th2 ćelija doprinosi znatnom smanjenju intestinalnih problema kod trudnica i beba. Omni-biotic Panda pomaže kod: nadutosti stomaka kod trudnica (meteorizma),  dijareja i/ili konstipacije kod trudnica, sindroma iritabilnog kolona, sprečavanje pojave atopijskog dermatitisa kod novorođenčadi (kada se uzima tokom trudnoće), digestivnih poremećaja kod novorođenčadi – pojave nadutosti i kolika kod novorođenčadi. Atopija i astma su ozbiljan problem u pedijatriji, ali proflaktički unos specijalno razvijenih probiotika više vrsta smanjuje njihovu pojavu. Intestinalne bakterije mogu modifkovati imuni sistem. Sastav i vrsta crevne mikroflore su važni parametri za izgradnju funkcionalnog imunološkog sistema. Probiotici koji se sastoje iz više vrsta bakterija sinergistički kombinuju specifčna svojstva različitih pojedinačnih bakterijskih vrsta.

Doziranje i način primene

Da biste pripremili Omni-Biotic Panda za vašu bebu, pomešajte 1 kesicu u 2 kašike majčinog mleka ili prokuvane vode i nakapajte pipetom direktno u usta bebe. Preporučuje se da beba uzima Omni-Biotic Panda neprekidno u prvoj godini. Ako ne dojite Vašu bebu: Samo pomešajte 1 kesicu Omni-Biotic Panda direktno u bočicu sa adaptiranom formulom. (Pažnja: ne zagrevati tečnost na temperature većoj od 40 stepeni). Molimo Vas da imate u vidu da vaša beba možda neće popiti ceo sadržaj bočice. Stoga podelite hranu na 2 dela, pomešajte ½ kesice Omni-Biotic Panda u prvoj porciji i dajte drugu polovinu Omni-Biotic Panda u drugoj porciji. Upotreba Omni-Biotic Panda se takođe preporučuje kod osetljivih starijih osoba. Posebno u slučaju intolerancije na hranu, kao i kod onkoloških pacijenata nakon hemioterapije ili radioterapije.

Sastav

109 probiotskih kultura u kesici: Lactococcus lactis W58, Bifidobacterium lactis W52, Bifidobacterium bifidum W23

Dodatne informacije

Proizvođač: Omni-Biotic
Brend: Omni Biotic
Karakteristike: Klinička ispitivanja pokazuju da unos Оmni-Biotic Panda-a tokom posljednja dva meseca trudnoće majke i prvih nekoliko meseci od rođenja bebe ublažava kolike, do 3. meseca starosti i poboljšava njihovu podnošljivost.
Osobine artikla: Za sprečavanje nastanka atopijskog dermatitisa kod novorođenčadi
Osobine artikla: Za ublažavanje simptoma atopijskog dermatitisa
Osobine artikla: Za ublažavanje i sprečavanja nastanka kolika (grčeva) kod beba

Recenzije Omni-Biotic Panda kesice 30x3g

Budite prvi koji će napisati recenziju/komentar za ovaj proizvod.

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

446 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular