Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

OPI lakovi za nokte

OPI lakovi za nokte su poznati po fenomenalnom spektru boja, kvalitetu i dugotrajnosti. Dostupni su u različitim kolekcijama, koje se redovno upotpunjuju novim nijansama. Idealni su za svaku priliku i za svaki tip i oblik noktiju. Za više informacija, kliknite ovde.

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Kako pravilno naneti lak za nokte?

Za dugotrajniji manikir, važno je da se lak za nokte nanese pravilno. Nokte prvo treba očistiti i osušiti, a zatim naneti bazu koja će lak učiniti trajnijim. Nakon toga, treba naneti dva sloja željenog laka za nokte, pa zatim i završni sloj (top coat), koji će fiksirati boju i dati joj sjaj.

OPI Infinite Shine baza  produžava trajnost laka za nokte, poboljšava prianjanje laka i štiti nokte od oštećenja.

Za kratke nokte su idealne svetle boje i crteži sa vertikalnim linijama koji ih vizuelno izdužuju. OPI Put it in neutral lak za nokte  je neutralan i odgovara svakom outfitu. Lako se nanosi, a četkica je široka i fleksibilna, tako da prekriva nokat u jednom potezu. Sastojci laka pomažu da se nokti ojačaju i budu otporniji na lomljenje.

Za duge nokte su pogodne sve boje i teksture. Ako tražite savršenu crvenu boju laka za nokte koja će vam pomoći da zablistate u svakoj prilici, OPI Big Apple Red je pravi izbor za vas. Intenzivna, bogata crvena boja noktima daje glamurozan izgled. Formula laka je dugotrajna i otporna na ogrebotine, tako da će manikir trajati i do sedam dana. Big apple red je besteller i najtraženija OPI nijansa u poslednjih 10 godina. 

OPI Top coat je završni lak visokog sjaja koji čuva boju laka za nokte, štiti je od oštećenja i obezbeđuje postojanost do sedam dana, bez ostavljanja žutih mrlja na noktima.

Lak za nokte je jedan od najpopularnijih kozmetičkih proizvoda na svetu jer lako i brzo upotpunjuje svaki stajling, od onog neformalnog do elegantnog. Izbor nijansi OPI lakova je takav da svako može da pronađe baš ono što traži.


 

Nazad na vrh stranice

Kontakt formular