Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Orthomol

Orthomol nudi različite kategorije proizvoda, uključujući vitaminske i mineralne komplekse, probiotike, omega-3 masne kiseline itd. Tu su i specijalne formulacije za podršku kardiovaskularnom i nervnom sistemu, zdravlju zglobova i kože, kao i oporavku nakon intenzivnog fizičkog napora. Formulacije proizvoda zasnivaju se na najnovijim naučnim saznanjima i kliničkim studijama. Za više informacija, kliknite ovde.

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Filter

Recenzije

Ono što Orthomol izdvaja od drugih brendova je njihov individualizovani pristup. Orthomol nudi proizvode za različite ciljne grupe i specifična zdravstvena stanja. Proizvodi su pažljivo formulisani kako bi osigurali optimalnu bioraspoloživost i apsorpciju hranljivih materija.

Orthomol Immun granule predstavljaju efikasnu podršku imunitetu i namenjene su ljudima izloženim infekcijama, starijim osobama, hroničnim bolesnicima, kao i osobama koje su izložene stresu ili teškim fizičkim naporima. 

Orthomol Sport povećava fizičku otpornost i ubrzava ćelijsku regeneraciju. Idealan je za sportiste i druge osobe sa povećanom fizičkom aktivnošću. Zbog svog sastava, ovaj dodatak ishrani se preporučuje za svakodnevnu upotrebu.

Nazad na vrh stranice

Kontakt formular