Besplatna dostava za sve porudžbine
Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Probiotik EnteroBiotik® 10 kapsula

Vaša ocena: 5

Dodaj u omiljene proizvode.

Cena za online kupovinu/rezervaciju

555,00 RSD

Potražite proizvod istog brenda Potražite drugi proizvod iz iste kategorije

Probiotik EnteroBiotik® 10 kapsula

Opis proizvoda

Probiotik EnteroBiotik pomaže očuvanje i održanje ravnoteže unutrašnjeg ekosistema organizma. Aktivni sastojci prolaze nepromenjeno do tankog creva, gde se lepe za sluzokožu creva, počinju da se razmnožavaju i ispoljavaju svoje dejstvo. Stvaraju barijeru ( "štit") između zida i lumena creva i tako sprečavaju patogene mikroorganizme da oštete sluzokožu i prođu u organizam. Probiotici su nam neophodni, jer olakšavaju varenje, resorpciju hranljivih materija, sintezu vitamina i esencijalnih aminokiselina. Namenjeni su svima, bez starosnog ograničenja u različitim životnim okolnostima. Naročito se preporučuje njihova primena kod crevnih infekcija, prilikom promene klimatskih uslova (odlazak na more), uz primenu antibiotske terapije.

Doziranje i način primene

Odrasli i deca starija od 6 godina uzimaju 1-2 kapsule dnevno. Deca mlađa od 6 godina uzimaju jednu kapsulu dnevno. Prilikom primene kod mlađe dece kapsula se može otvoriti. Sadržaj se razmuti u malo vode ili druge tečnosti i da se detetu da odmah popije. Kada se uzima uz antibiotsku terapiju Enterobiotik treba uzeti dva sata posle primenjene doze. Osobe na terapiji antimikoticima ne treba da koriste preparat. Kod odojčadi (deca do godinu dana), Enetobiotik se primenjuje uz konsultaciju sa pedijatrom.

Sastav

Sadrži dva soja probiotskih bakterija Lactobacillus plantarum i probiotskog kvasca Saccaromyces boulardi. Ostale materije: skrob,kapsula (hidroksipropilmetilceluloza i titan-dioksid) i sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijum-stearat).

Dodatne informacije

Proizvođač: Abela Pharm
Brend: Enterobiotik
Karakteristike: Uzimanjem EnteroBiotika koji ima odabranu kombinaciju probiotskih kultura, sprečavamo disbalans crevne flore i štetne efekte patogena i toksina.
Osobine artikla: Doprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizma
Osobine artikla: Doprinose očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta

Recenzije Probiotik EnteroBiotik® 10 kapsula

5 5 od 5 (Ocenjeno 1 kupac)

  • Ana Milojkovic 17. 4. 2023 5

    no comment

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular