Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Skincode

Švajcarska stručnost za negu čak i najosetljivije kože. Kompaniju Skincode AG je 1998.godine osnovao tim stručnjaka sa velikim znanjem i  iskustvom u kozmetičkoj industriji,nastavljajući reputaciju švajcarskih dostignuća u nezi kože. Skincode nudi dve linije kozmetičkih proizvoda,ciljano formulisane da deluju na sve potrebe,čak i najzahtevnije kože.Kolekcije sadrže veoma efikasne,inovativne proizvode za negu kože,koji poštuju genetski kod kože,kao živog organa. U svakom proizvodu ,ogledaju se preciznost,čistoća i kvalitet,kao sinonimi Švajcarske. Za više informacija, kliknite ovde.

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Skincode brend se sastoji iz dve linije – Essentials i Exclusive.

Essentials linija je linija bazirana na CM Glukanu i namenjena je nezi svih tipova kože, naročito osetljivoj koži i koži sklonoj alergijama. CM Glukan je prirodni polisaharid koji stimuliše imuni sistem kože, pomaže njenom obnavljanju i oporavlja njenu hidrirajuću barijeru koja štiti kožu od prevremenog starenja.

Exclusive linija je namenjena suvoj i veoma suvoj koži, sa već prisutnim znacima starenja, koja se bazira na ACR Kompleksu druge (unapređene) generacije, bez parabena. ACR Kompleks G2 je glavni sastojak u svim Exclusive proizvodima i sadrži peptidni kompleks, koji interaguje sa ključnim proteinima u koži. S obzirom na to da struktura i funkcionalni integritet kože počinju da se mijenjanju oko 30. godine života, ovaj kompleks je idealan kao anti-ageing tretman jer podstiče sintezu proteina.

Nazad na vrh stranice

Kontakt formular