Besplatna dostava za sve porudžbine
Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Toplomeri, LIVSANE Sredstva

Temperatura je važan parametar zdravlja i ako je povišena, to može biti znak bolesti. Zato je važno uvek imati pouzdan toplomer pri ruci.

  Za više informacija, kliknite ovde.

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Online

Filter

Akcija

  • Preporučeno

Brend

Recenzije

Obriši sve filtere

_label_param_filter_active:

Toplomeri koje imamo u ponudi pružaju tačne i pouzdane rezultate. Savremena tehnologija za brzo i jednostavno merenje temperature omogućava dobijanje preciznih podataka u najkraćem roku.

Koje sve vrste toplomera postoje i kako odabrati najbolji? 

Vrste toplomera

Postoje različite vrste toplomera, tako da svako može odabrati ono što mu najviše odgovara.

Digitalni toplomeri 

Većina digitalnih toplomera ispisuje rezultat za samo nekoliko sekundi, sa tačnošću do 0,1°C. Mnogi modeli imaju i dodatne funkcije, kao što su memorisanje rezultata, zvuk za završetak merenja i automatsko isključivanje.

Stakleni toplomeri

Omogućavaju merenje temperature na 3 načina: oralno (stavite toplomer ispod jezika), rektalno (najprecizniji način za bebe i malu decu) i aksilarno (ispod pazuha). Uglavnom sadrže mešavinu tečnih metala: galijuma, indijuma i kalijuma, koja je potpuno netoksična za ljude i životnu sredinu.

Stakleni toplomeri jednostavni su za čišćenje jer se glatka staklena površina lako održava.

Beskontaktni toplomeri

Beskontaktni toplomeri, takođe poznati kao infracrveni toplomeri, merenje temperature vrše bez direktne fizičke veze sa površinom koju mere. Umesto toga, oni koriste infracrvene zrake za merenje toplote koju objekat emituje. Pored telesne temperature, ovi toplomeri mogu izmeriti temperaturu vode i hrane, što je posebno korisno za ljude koji imaju decu.

Cena toplomera

Cena toplomera značajno varira i zavisi od različitih faktora. Napredniji modeli sa dodatnim funkcijama obično su skuplji. Ako toplomer koristi najsavremeniju tehnologiju ili ima inovativne karakteristike, to utiče na cenu.

Poznati brendovi često imaju veće cene, ali garantuju kvalitet. Manje poznati brendovi mogu biti jeftiniji, ali im je kvalitet promenljiv.

Ukoliko imate nedoumice u vezi sa izborom toplomera, BENU savetnici će vam dati preporuku.

Nazad na vrh stranice

Kontakt formular