Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Globifer forte 40 tableta

Dodaj u omiljene proizvode.

Na stanju Rezerviši sa stanja 423 apoteka

Cena za online kupovinu/rezervaciju

3 195,00 RSD

kom

Globifer forte 40 tableta

Opis proizvoda

Globifer forte pomaže u stanjima malokrvnosti, tj kod nedostataka gvožđa u organizmu. Ovo stanje može nastati usled povećanog gubitka krvi (povrede, operacije, porođaj, obilna krvarenja, razni bolesti) ili nedovoljnog unosa, neadekvatnog iskorišćenja gvožđa u organizmu. Unosom Globifer forte smanjuju se simptomi nedostatka gvožđa, kakvi su: slabost, umor, vrtoglavica, bledilo, opadanje kose. Zbog velike iskoristljivosti unetog gvožđa u organskom obliku, smanjeni su neželjeni efekti gvožđa tokom korišćenja ovog preparata.

Doziranje i način primene

Uzima se jednom dnevno sa čašom vode. Hrana, čaj, kafa ne utiču na apsorpciju gvožđa iz preparata. Gvožđe iz tableta se najbolje resorbuje u kiseloj sredini pa se savetuje da se uzimaju sa tabletama vitamina C (min 250 mg) ili sokom od pomorandže. Mogu ga koristiti deca, trudnice, starije osobe. Primena se takođe preporučuje ženama u reproduktivnom periodu, nakon obilnog krvarenja, osobama na strogoj dijeti, kod manjka hemoglobina.

Sastav

Gvožđe 18 mg (dobijen iz hemoglobina i gvožđe (II)-sulfata) i goveđi hemoglobin u prahu 510,4 mg, koji olakšava apsorpciju neorganskog gvožđa.

Dodatne informacije

Proizvođač: Globifer Intl
Brend: Globifer
Karakteristike: Globifer forte je inovativno rešenje u nadoknadi gvožđa, sa smanjenim neželjenim efektima tokom primene gvožđa. Njegovom primenom se brzo nadoknađuje nedostatak gvožđa i brže se dopunjuju i rezerve.
Osobine artikla: Značajan kod žena, posebno u reproduktivnom periodu

Recenzije Globifer forte 40 tableta

Budite prvi koji će napisati recenziju/komentar za ovaj proizvod.

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular