Besplatna dostava za sve porudžbine
Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Hipp 2 Combiotic 800 g

Dodaj u omiljene proizvode.

Cena za online kupovinu/rezervaciju

2 604,81 RSD

Potražite proizvod istog brenda Potražite drugi proizvod iz iste kategorije

Hipp 2 Combiotic 800 g

Opis proizvoda

Hipp 2 Combiotic se koristi za prehranu beba starijih od šest meseci, koje su na mešovitoj ishrani. Sadrži prirodne omega-3 masne kiseline koje su veoma bitne za zdrav razvoj, kao i vitamine neophodne u tom uzrastu. Dijetetska vlakna sa prebiotskim efektom su korisna za održavanje crevne flore. Sastojci su organskog uzgoja, ne sadrži gluten. Lako je svarljivo i prilagođeno uzrastu.

Doziranje i način primene

Pred svaku pripremu obroka prokuvati vodu i ostaviti je da se ohladi na oko 40 stepeni. Potom 2/3 od potrebne količine vode staviti u flašicu i dodati odgovarajuću količinu mleka u prahu. Zatvoriti flašicu i jako promućkati. Dodati preostalu količinu vode i ostaviti da se ohladi na oko 37 stepeni. Proverite temperaturu mleka pre nego što ponudite detetu. Svaka beba je drugačija te je i količina neophodna za prehranu različita. Količina može varirati od obroka do obroka. Doziranje po obroku: gotov obrok 170 ml ( 150 ml vode + 5 merica); gotov obrok 200 ml (180 ml vode + 6 merica); gotov obrok 235 ml (210ml vode + 7 merica). Napomene: Pripremati hranu za svaki obrok i odmah nahraniti dete. Ne podgrevati flašicu u mikrotalasnoj pećnici.

Sastav

Sastojci: obrano mleko*, laktoza*, biljna ulja*(palmino ulje*, ulje uljane repice*, suncokretovo ulje*), surutka*, GOS - dijetalna vlakna iz laktoze sa prebiotičkim efektom, kalcijum karbonat, vitamin C, kalijum hlorid, L-triptofan, kalcijum-hlorid, gvožđe sulfat, stabilizator mlečna kiselina, kultura prirodnih mlečnokiselinskih bakterija, vitamin E, vitamin A, niacin, cink oksid, kalcijum-D-pantonenat, bakar sulfat, vitamin K, vitamin B1, vitamin B6, mangan sulfat, folna kiselina, biotin, kalijum jodat, vitamin B2, natrijum selenit, vitamin D, vitamin B12.

* iz organske proizvodnje

Dodatne informacije

Proizvođač: Hipp
Brend: Hipp
Karakteristike: Hipp 2 Combiotic je izbor za bebe starije od šest meseci, sadrži omega-3 kiseline koje su bitne za razvoj nervnih i moždanih ćelija, prebiotike i probiotike koji su korisni za održavanje crevne flore.
Osobine artikla: Lako svarljivo i prilagođeno uzrastu
Osobine artikla: Organski proizvod

Recenzije Hipp 2 Combiotic 800 g

Budite prvi koji će napisati recenziju/komentar za ovaj proizvod.

Napišite novu recenziju

1-5

1 2 3 4 5
*Operator zadržava pravo da ukloni neprimerene komentare

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


Pronađite najbližu BENU apoteku

445 apoteke
širom Srbije

Kontakt formular