Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Pelene za bebe, Pampers Splashers pelene za kupanje

Pelene za bebe treba da obezbede neophodnu zaštitu, suvoću i udobnost najmlađem članu porodice. Za više informacija, kliknite ovde.

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


_label_param_filter_active:

Jednokratne pelene izrađuju se od visokokvalitetnih materijala koji omogućavaju efikasnu apsorpciju vlage. Elastične trake oko nogu i struka omogućavaju prilagođavanje pelene bebinom telu. Menjanje ovih pelena je brzo i jednostavno.

Na tržištu postoji veoma mnogo sličnih proizvoda. Kako odabrati, a ne pogrešiti? Pri izboru pelena, treba imati u vidu osetljivost bebine kože. Zbog proizvoda lošeg kvaliteta, u pelenskoj regiji često se javlja ojed. Da bi se izbegle potencijalne iritacije, crvenilo i svrab, najbolje je birati pelene pouzdanih brendova, kao što je Pampers

Neke pelene imaju dodatne karakteristike, kao što su indikator vlažnosti (traka koja menja boju kada je pelena puna), vazdušni kanali, džepići koji sprečavaju izlivanje sadržaja, itd.

Pelene-gaćice

Pelene u obliku gaćica su namenjene deci koja još uvek nisu u potpunosti prestala s nošenjem pelena. Poput običnih pelena, pelene-gaćice dolaze u različitim veličinama i treba ih birati na osnovu težine deteta. 

Po čemu se pelene-gaćice razlikuju od klasičnih pelena? One izgledaju kao obične gaćice, ali imaju istu moć upijanja kao pelene. Praktične su jer se ne pričvršćuju lepljivim trakama, već se navlače, pa dete samostalno može da ih skida i oblači. To je izuzetno korisno u fazi odvikavanja od pelena.

Pelene-gaćice su tanje i diskretnije od običnih pelena, a starijoj deci pružaju priliku da se osamostale. Naime, za pravilno postavljanje obične pelene neophodna je odrasla osoba, dok pelene-gaćice dete samo može da navuče i skine po potrebi. Time stiče samopouzdanje i motivisano je da pređe na korišćenje običnog veša.

Kada je pravo vreme da dete prestane sa nošenjem pelena pročitajte u tekstu Kada je dete spremno za odvikavanje od pelena?

 

Nazad na vrh stranice

Kontakt formular