Korpa

Korpa je prazna. Ubacite proizvode koji su Vam potrebni.

Sokovi za decu JUVITANA

Dok deca otkrivaju svet oko sebe, važno je obezbediti im zdrave obroke i užinu. Sokovi za decu treba da budu prilagođeni uzrastu i potrebama najmlađih, napravljeni od pažljivo kontrolisanih namirnica. Za više informacija, kliknite ovde.

Pitajte BENU savetnika

Ponedeljak - petak, 09:00 - 17:00


_label_param_filter_active:

Sokovi za decu 

Većina dece tokom dana ne pije dovoljno tečnosti. Sokovi su odličan način da ih podstaknete na dodatnu hidrataciju. Sokići ne samo da će obradovati dečje nepce, već će i podržati njihov rast i razvoj jer sadrže vitamine i minerale, kao i druge hranljive sastojke iz voća. 

Prilikom odabira sokova za decu, izbegnite nepotrebne hemikalije. Birajte sokove koji ne sadrže dodate šećere, aditive, veštačke boje ili konzervanse. 

Kupovni sokovi za decu praktični su u situacijama kada nemate dovoljno vremena za pripremu svežeg soka kod kuće ili planirate izlet tokom kog bi se sveže ceđeni sok mogao pokvariti. Mnogi sokovi su obogaćeni dodatnim hranljivim sastojcima, kao što je vitamin C, a proizvode se po strogim standardima, što smanjuje rizik od bakterijske kontaminacije.

Bistri i kašasti sokovi 

Sokovi za decu dolaze u različitim kombinacijama voća, što je posebno privlačno najmlađima. 

Nije uvek lako napraviti domaći sok od 4 vrste voća. Hipp sok crveni plodovi sadrži jabuke, crveno grožđe, aroniju i ribizle. Ovaj organski proizvod ne sadrži dodate šećere i bogat je vitaminom C, a preporučuje se bebama od četvrtog meseca.

Užina ili osveženje? Juvitana kašasti sok od jabuke, šargarepe i pomorandže može biti i jedno i drugo. Sadrži voćne šećere, organske kiseline, vitamine i vlakna. Vlakna i voćni šećeri imaju ulogu u prevenciji opstipacije, a vitamin C i organske kiseline stimulišu resorpciju gvožđa. 

Nazad na vrh stranice

Kontakt formular